VIDEO EXCLUSIV „El e primul pe listă dacă pleacă Croitoru!” Super-antrenorul pe care Iftime îl vrea la Botoșani + Răspuns savuros despre un nou titlu în Moldova

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 13:06
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 13:13

Valeriu Iftime a acordat un interviu știrilor PRO TV în care a vorbit despre echipa națională și viitorul lui FC Botoșani. 

După ce contractul lui Mirel Rădoi a expirat pe 30 noiembrie, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au plecat în căutarea unui nou selecționer. Însă, aceștia au fost refuzați deja de Gică Hagi și Răzvan Lucescu. 

Singurul care nu a cerut timp de gândire a fost Dan Petrescu. Antrenorul CFR-ului i-a anunțat pe oficialii FRF că vor primi un răspuns pe 20 decembrie, după ultimul meci al clujenilor din 2021, contra lui FC Argeș. Iar Valeriu Iftime speră ca „Bursucul” să preia prima reprezentativă. 

Cu toate că și despre pretendentul lui Petrescu la postul de selecționer, Adrian Mutu, are o părere bună, mărturisind că ar fi pe lista sa de antrenori dacă Marius Croitoru ar pleca de la Botoșani, dar nu înaintea lui Mirel Rădoi.

„Să dea Dumnezeu să plece Dan Petrescu la națională.

Eu am un respect teribil față de Mutu, dacă azi aș face o listă dacă ar pleca Marius Croitoru, în primii trei e și Mutu. Da, Rădoi e pe locul 1, după Marius”, a declarat Valeriu Iftime pentru știrile PRO TV. 

Cunoscut ca un om cu idealuri, acționarul Botoșaniului a fost întrebat dacă se gândește să aducă un nou titlu de campion în Moldova, ultimul fiind cel câștigat de Oțelul Galați în 2011, cu Dorinel Munteanu pe banca tehnică. 

„Asta e apă, să știți! Nu e altceva. Nu, nu m-am gândit”, a mărturisit Valeriu Iftime. 

După 20 de etape scurse din Liga 1, FC Botoșani ocupă locul 4, cu 33 de puncte. 

Clasamentul Ligi 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!