„Ei au făcut diferența!” Remarcații lui Ilie Dumitrescu în Hermannstadt - FCSB 0-1

Hermannstadt - FCSB Billel Omrani FCSB Florinel Coman Ilie Dumitrescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 08:33
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 08:33

FCSB a început 2023 cu o victorie în campionat, 1-0 cu FC Hermannstadt.

FCSB a câștigat primul joc oficial din 2023. Roș-albaștrii s-au impus pe terenul lui FC Hermannstadt, 1-0, grație golului înscris de Billel Omrani (29 ani). Atacantul algerian a punctat în minutul 75, la doar 7 minute după ce a fost introdus în teren de Mihai Pintilii (38 ani), în locul lui David Miculescu (21 ani). 

Billel Omrani și Florinel Coman, jucătorii care l-au impresionat pe Ilie Dumitrescu 

Ilie Dumitrescu (53 ani) consideră că partida a fost câștigată de jucătorii pe care Mihai Pintilii i-a aruncat în luptă în actul secund. Fostul internațional român a remarcat că Florinel Coman și Billel Omrani au adus plusul de care FCSB avea nevoie. 

„Cei care au intrat de pe bancă au făcut diferența, Coman și Omrani. Contează enorm pentru o echipă care luptă la titlu să aibă pe bancă jucători care fac diferența atunci când intră. Lotul lărgit valoros a decis în seara asta meciul.

E o victorie importantă pentru FCSB, e un teren complicat, o echipă foarte bine organizată (n.r.- Hermannstadt). Pintilii a mutat bine cu cele două schimbări, pe final a gestionat bine avantajul”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru DigiSport

În urma acestei victorii, FCSB se află locul 3 în campionat după 22 de etape, cu 41 de puncte, la 4 puncte în spatele liderului Farul Constanța și cu 3 puncte mai puțin decât CFR Cluj. 

Ocupantele primelor două poziții se vor înfrunta pe 23 ianuarie, de la 20:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!