FC Voluntari - FC Hermannstadt Marius Maldarasanu Superliga Superliga

„E cea mai dureroasă înfrângere”. Marius Măldărășanu, dezamăgit în urma eșecului cu Voluntari

FC Hermannstadt a pierdut rușinos cu ilfovenii, scor 0-3.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 21:26
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 21:25

Marius Măldărășanu a vorbit după meci despre evoluția elevilor săi, evidențiind faptul că e un eșec cât se poate de dureros pentru FC Hermannstadt, care într-un timp se afla printre primele echipe din clasament.

Totodată, antrenorul sibienilor a precizat faptul că băieții săi au avut câteva faze interesante la poarta adversă și că rezultatul e mincinos.


„Nu prea ar fi multe de spus. Rezultatul rămâne. Este cea mai dureroasă înfrângere a noastră. Prima repriză a fost echilibrată, puteam să intrăm în joc la acea ocazie a lui Baba.

A doua repriză am forţat, am avut răbdare, am controlat jocul, dar ei au aglomerat zona centrală. Cred că este un rezultat mincinos, cu tot respectul pentru Voluntari.

E istorie meciul cu CFR. Altădată am fost noi pragmatici, dar de data asta nu am marcat şi asta a făcut diferenţa. Este o perioadă grea, trebuie să mergem înainte.

Am spus-o mereu că nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Nu neg că nu ne gândim la play-off, dar este mult de muncă”, a spus Marius Măldărășanu, după meci.

FC Voluntari - FC Hermannstadt 3-0

Ilfovenii au început bine partida de pe teren propriu. Cristian Costin a deschis scorul în minutul 16 și a închis, temporar, tabela. Golul doi a venit abia în minutul 72, când Adam Nemec a trimis elegant cu latul în poarta lui Letica, iar Vitalie Damașcan a dus scorul la 3-0 pe final, în minutul 83.

După această victorie, FC Voluntari a ajuns la 24 de puncte în 19 etape, iar FC Hermannstadt a atins al patrulea meci fără câștig în campionatul României.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!