Hermannstadt - CFR Cluj Marius Maldarasanu Superliga Superliga

„Nu a venit Crăciunul!” Reacția lui Marius Măldărășanu după eșecul cu CFR Cluj

Hermannstadt a pierdut cu campioana României, scor 2-3.

Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 21:42
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 21:39

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu, a evidențiat după meci ce le-a spus elevilor săi la pauză, și anume că ardelenii speculează cu lejeritatie orice greșeală în defensivele adverse.

Totodată, tehnicianul a precizat faptul că își dorește ca Daniel Paraschiv să rămână la echipă până la vară, având în vedere forma excepțională în care se află fotbalistul pe care Dan Petrescu îl regretă extrem de mult.


„Asta le-am spus băieților la pauză că nu a venit Crăciunul și atunci când greșești în fața CFR-ului, ești taxat. Au jucători valoroși. Au una și o dau în poartă, pe românește.

Ca joc, nu e ușor să revii în fața campioanei. Au fost momente bune în care am încercat să-i defsacem. Oroian a dat un gol frumos, dar nu am fost pragmatici pe finalul de joc.

Și, încă odată, greșelile. A apărut acea greșeală și la golul trei. Dar trebuie să mergem înainte, să fim pozitivi și să luăm partea bună a lucrurilor. Sunt niște greșeli foarte grave. Și o echipă mică te taxează, dar CFR-ul?

(n.r. despre Letica) L-am încurajat, este un lider, îmi place foarte mult de el, se implică mult în vestiar. A fost neinspirat, chiar ne bazăm pe talia lui să ne ajute la fazele fixe. A fost neinspirat la acel gol, mergem înainte. A fost astfel de greșeli, dar să dai gol de la 17 metri cu capul, rar se întâmplă. 

Lumea se obișnuiește cu rezultate, nu îți mai acceptă anumite rezultate negative. Ce aș putea transmite suporterilor e să continue să susțină echipa. 

(n.r. despre Daniel Paraschiv) Eu cred că va rămâne. A mai fost o discuție vizavi de el până în 5 septembrie și chiar am discutat de el. Eram convins că citește presa și la un moment dat nu voiam să vorbesc cu el pe tema asta, dar nu voiam să fie cu capul în nori. Evoluțiile lor pot face să apară oferte, dar cred că va rămâne până la vară. Eu mi-l doresc. Toată munca lui a fost încoronată cu selecția la echipa națională. A fost bine și în această seară.

Am suferit mult din punctul de vedere al suporterilor. Au venit puțini. Așteptăm și noi o atmosferă și să jucăm și noi în sfârșit acasă. Dar, nu vreau să fim musafiri acasă. Vreau să ne și antrenăm acolo. Dacă nu o vom face, va fi o problemă. Abia așteptăm să ne întoarcem acolo”, a spus Marius Măldărășanu, după meci.

FC Hermannstadt - CFR Cluj 2-3

Janga a deschis scorul în minutul 10 și a majorat diferența în minutul 26. Paraschiv a făcut 1-2 (56'), iar Oroian a restabilit egalitatea în partea a doua a meciului (56').

Deac a părăsit suprafața de teren în minutul 66 și i-a făcut loc lui Malele, care a fost decisiv pentru ardeleni. L-a învins pe Letica în minutul 73 și a adus cele trei puncte pentru CFR Cluj.

În următoarea partidă, formația dirijată de Dan Petrescu va primi vizita Chindiei Târgoviște duminică, 4 decembrie, de la ora 15:30. Hermannstadt va evolua cu Voluntari sâmbătă, 3 decembrie, de la 15:30.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!