VIDEO EXCLUSIV „E al poporului, dar nu are voie la stadion!” Gigi Becali, ironii în situația stadioanelor din București: „Ăla joacă doar cu 1.200 de oameni, dar dăm 100 de milioane pe el!” 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 11:18
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 11:23

Continuă scandalul în jurul subiectul stadioanelor, după ce FCSB nu a primit încă un răspuns din partea celor de la CSA Steaua. 

Oficialii roș-albaștrilor au făcut cerere pentru a putea juca în Ghencea meciul din ultima etapă a play-off-ului, cu CFR Cluj, iar până joi trebuie să primească un răspuns. FCSB a încercat să închirieze și Arena Națională, care se pregătește de găzduirea unui festival de muzică, însă s-a lovit de un refuz din partea organizatorilor. 

Gigi Becali a vorbit la „Ora exactă în sport” despre șansele echipei sale în lupta la titlu, iar când a fost întrebat dacă o vede pe FCSB favorită, a declarat că în mod normal, echipa sa nu ar trebui să se mai încurce până la final. Mai mult, patronul a pus accentul și pe faptul că FCSB va fi gazdă în ultimul meci, reamintind de atmosfera de pe „Ion Oblemenco” de la meciul cu Universitatea Craiova, 1-0. 

Gigi Becali, ironii în situația stadioanelor din București: „Ăla joacă doar cu 1.200 de oameni, dar dăm 100 de milioane pe el!” 

Finanțatorul a evidențiat presiunea pusă publicul din Bănie, în contextul în care stadionul a fost plin, având remarci ironice la adresa situației în legătură cu arena din Ghencea. 

„La ora asta, suntem chiar foarte favoriți dacă se poate spune, ei joacă cu Craiova, noi cu Voluntari. Normal ar fi ca ei să aibă meci greu și să avem noi egal. Dacă avem egal și jucăm acasă, normal că suntem favoriți. Dacă punem și valoarea, după aia suntem și mai favoriți. De ce suntem favoriți? Jocul nostru la Craiova, ai văzut ce înseamnă 30.000 de spectatori? În a doua repriză noi nu mai stăteam în ghete, emoția, presiunea publicului, contează mult. 

De ce să jucăm, unul care are 50.000 se fac spectacole pe el și pe unul de 35.000, ăla nu joacă decât cu 1.200, la mai mult se dărâmă tribunele, dar dăm 100 de milioane. Adică facem stadioane pentru fotbal și e o finală, care ar putea umple stadionul, dar la noi, jucăm la Buzău unde sunt 15.000, de ce să jucați la 35.000, unde am dat 100 de milioane”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena

Mai mult, Gigi Becali l-a „înțepat” și pe ministru, spunând că în cazul în care se pune problema de „decizia poporului”, atunci echipa sa este cea care aduce cel mai mult public în tribunele stadioanelor. Patronul FCSB-ului a încheiat spunând că echipa sa va juca la Buzău în cazul în care nu va fi acceptată solicitarea. 

„Doar în România, mentalitate unde ministrul zice poporul, păi dacă el tot vrea, uită-te în ziar, să vezi statistica, cine e pe primul loc la spectatori. Pe primul e FCSB, după aia Universitatea Craiova și apoi Rapid. Noi luăm cu totul, FCSB pe primul loc detașat, uite, ăsta e poporul, îți arată statistica. 

Poporul arată, joacă CSA cu Petrolul pentru nu știu ce calificare, ei vin cu 1.200, atât au fost, ei zic că 2.500, dar minciună. Ăsta e poporul, domnule e al poporului, dar poporul nu are voie să vină pe stadion. 

Mergem la Buzău, deja s-au făcut lucrările de gazon. Ce să facem, nu avem ce face”, a adăugat patronul FCSB-ului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!