VIDEO EXCLUSIV ”Ar face 1.000 de poze până la stația următoare”. Ce s-ar întâmpla dacă Becali ar urma exemplul lui Iftime și ar merge cu metroul

Valeriu Iftime este unul dintre cei mai bogați oameni din România. În 2021, acesta a fost inclus în ”Top 300 Capital”, cu o avere de peste 21 de milioane de euro în 2021.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Mai 2022, 18:09
Data actualizarii: Marti 10 Mai 2022, 18:13

Cu toate acestea, patronul celor de la FC Botoșani alege să se deplaseze cu metroul pentru a evita aglomerația din București. 

În direct la emisiunea Ora Exactă în Sport, Florin Gardoș, fost campion cu FCSB, a făcut o paralelă cu Gigi Becali, care ar avea o misiune dificilă dacă ar vrea să se deplaseze cu mijlocul de transport în comun, din cauza admiratorilor săi.

„Nu e la fel de cunoscut ca domnul Becali, adică sunt convins că poate să circule mult mai liniștit în metrou. Dacă ar circula domnul Becali, probabil ar face 1000 de poze până la stația următoare”, a glumit Florin Gardoș, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Valeriu Iftime: ”E o normalitate să mergi cu metroul”

„Și ieri am mers cu metroul. Acum sunt la Brașov (n.r. - luni), dar mâine mă întorc și merg cu metroul, bineînțeles.

Sunt trasee cumva știute și simple, e mult mai ușor să folosești metroul. Eu am biroul în Pipera, ajungi mai bine din centru acolo. Eu nu cred că o mare 'aventură', e o normalitate. E normal să mergi cu metroul, mai ales într-un oraș în care aglomerația îți poate fura mult timp”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru www.sport.ro.

Cu o etapă înainte de finalul play-out-ului, FC Botoșani este pe locul nouă, și are nevoie de o victorie în ultima etapă, în deplasarea de la Academica Clinceni, pentru a spera la un loc în barajul pentru Conference League.

În prezent, primele două locuri din play-out sunt ocupate de Rapid și Sepsi, care vor juca în ultima etapă cu CS Mioveni, respectiv FCU Craiova.

Modifică setările cookies