Liga 1

Reghecampf a dezvăluit ce funcție va ocupa Basarab Panduru la Craiova! Ce l-a determinat să-l coopteze în staff

Basarab Panduru va semna un contract cu Universitatea Craiova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 18:53
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 20:27

Laurențiu Reghecampf a fost adus de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova pentru a cuceri titlul de campion la care oltenii tânjesc de mai bine de trei decenii. Omul de afaceri i-a făcut toate poftele antrenorului și i-a adus la echipă pe Ionuț Vînă, Lyes Houri, Alexandru Crețu și Ante Roguljic. 

Însă, Reghecampf a dorit să își întărească și staff-ul, așa că l-a convins pe Basarab Panduru să se alăture echipei sale tehnice. Antrenorul oltenilor a precizat că analistul TV va fi secund, dar și șeful departamentului de monitorizare a jucătorilor. 

Reghecampf: „Are ochi la jucători și e cel mai corect om pe care l-am întâlnit”

„Pandi e un om pe care îl apreciez foarte mult, apreciez ce face el mai ales pe plan sportiv, aici nu vorbesc că e unul dintre cei mai buni comentatori de sport din România. Eu îl apreciez pentru ce va face în stafful meu, ceea ce a făcut în stafful meu cât a fost cu mine în Emirate.

Mi-am dorit foarte mut să ajungă lângă noi. Sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în ce vrem să facem de aici mai departe. Îmi doresc să câştig campioantul România. De aceea am nevoie de un staff puternic, un staff cu oameni foarte bine pregătiţi, cu oameni care cunosc fotbalul din România.

'Pandi' e unul dintre oamenii pe care îi apreciez foarte mult şi mi-am dorit enorm de mult să fie lângă mine. Va avea funcţia de antrenor secund, plus va fi şeful de deprtament la ceea ce înseamnă analiză, jucători. E o poziţie pe care eu mi-o doresc în staff-ul meu, mai ales când vine vorba de 'Pandi' pentru că el, cum spunem noi în fotbal, are ochi la jucători. Citeşte foarte bine jocul adversarului, e un antrenor secund, care mă ajută pe mine să construiesc tactica pentru următorul meci.

E cel mai corect om pe care l-am întâlnit. Nu cred că se punea problema să nu vină lângă mine la un moment dat, pentru că avem o relaţie foarte apropiată şi ne-am înţeles foarte bine, el fiind omul care mă ajută enorm când iau anumite decizii. E un om care spune totul direct, nu are niciun fel de teamă, iar mie îmi plac oamenii de genul acesta în stafful meu!”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru telekomsport. 

Ultima experiență pentru Basarab Panduru a fost tot alături de Reghecampf, la Al-Wasl, când i-a fost secund pentru o scurtă perioadă. De-a lungul timpului, „Pandi” le-a pregătit din calitate de antrenor principal pe Poli Timișoara, Oțelul Galați, FC Vaslui, Farul Constanța și Progresul București. 

Modifică setările cookies