Liga 1

„Dacă vrei fotbal fără presiune, du-te la Chiajna și Voluntari!” Reacție dură a lui Săpunaru la conferință 

Rapid va juca cu FCU Craiova în etapa cu numărul 14. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 18:30
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 19:01

Giuleștenii joacă pe teren propriu în 'duelul' nou-promovatelor. Rapid se găsește însă într-o formă mult mai bună față de gruparea din Oltenia, însă a fost eliminată din Cupa României de Poli Timișoara și a remizat cu Dinamo în ultima etapă. 

Cristi Săpunaru a vorbit la conferința de presă dinaintea meciului cu FCU despre ultimele rezultate, dar și despre presiunea pe care fanii o pun asupra echipei. Căpitanul giuleștenilor le-a transmis suporterilor că ar trebui să fie mulțumiți cu rezultatele obținute până acum de echipă. 

  • Cristi Săpunaru

Totodată, fundașul a avut un mesaj dur și pentru fotbaliștii care cedează în fața presiunii care există la echipele puternice.

„Dacă vrei să joci fotbal fără presiune, du-te la Chiajna și Voluntari!” 

„Nu sunt apăsat de situație, nu-mi spăl lucrurile prin mass-media. Dacă am ceva de discutat, discut în familie. Toată lumea știe că Rapid e o familie, începând de la fani până la ultimul jucător. Ce s-a întâmplat și ce vor să declare fanii... Asta e problema lor. Nu ne certăm cu fanii prin media.

Noi ducem luptă pentru salvarea de la retrogradare. Nu știu de unde a apărut asta cu clasarea în primele șase. Dacă vom putea ajunge în play-off, va fi foarte bine.

Am o singură întrebare pentru cei care stau de vorbă. Dacă spunea cineva că, după etapa a 13-a, Rapidul o să fie pe locul pe care e, cu punctele pe care le are, era mulțumită lumea? Mai spunea cineva ceva? 

Dacă vrei să joci fotbal fără presiune, du-te la Chiajna și Voluntari. Serios. Te mai ceartă patronul din când în când. Dacă vrei să joci fotbal adevărat, du-te la echipele mari, unde e presiune și îți mai bagă umbrela prin gard. Ăsta e fotbalul. Ce să facem?”, a spus Săpunaru la conferință. 

Modifică setările cookies