VIDEO EXCLUSIV „Dacă vreau, mâine pot să plec. E o ofertă foarte mare!” CFR riscă să-l piardă pe Petrescu! Cum comentează injuriile la adresa Stelei 

Chiar dacă s-a întors în toamna trecută la CFR, Dan Petrescu este deja curtat de către alte cluburi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Mai 2022, 23:48
Data actualizarii: Joi 19 Mai 2022, 23:46

CFR Cluj a profitat că FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, 2-2, și a câștigat meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, 2-1. Astfel, echipa din Gruia și-a asigurat cele 3 puncte pentru a devenit matematic campioană, înaintea meciului direct cu FCSB, de la Buzău. 

Însă, există riscul ca CFR să înceapă aventura europeană fără Dan Petrescu (54 ani). Tehnicianul a dezvăluit pentru știrile PRO TV și www.sport.ro că are deja „în buzunar” o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar pentru a pleca de la Cluj. 

Petrescu: „Davă vrei, vă arăt telefonul!”

„Dacă vrei, vă arăt telefonul. E o ofertă foarte mare. Dacă vreau, mâine pot să plec. Plătesc clauza și plec. Oferta e în buzunar, dar dacă mă simt bine undeva și cred că pot face performanță de ce să plec?”, a declarat Dan Petrescu în exclusivitate pentru știrile PRO TV și www.sport.ro

De asemenea, antrenorul CFR-ului a vorbit și despre imaginile care au creat mai multe polemici în spațiul media, unde se regăsea alături de jucătorii săi, în timp ce se auzeau injurii la adresa Stelei (n.r. actuala FCSB). Însă, antrenorul CFR-ului susține că nu a participat la aceste scandări și că nu poate să jignească clubul la care a crescut. 

Petrescu: „M-au înjurat de m-au rupt!”

„Jucătorii au cântat, eu am fost acolo. M-a luat valul, dar nu am cântat, eram cu ei, aplaudam. Nu mi-aș fi permis să cânt cu înjurături împotriva fostei mele echipe, Steaua. În niciun caz. De câte ori m-am întors pe Ghencea sau pe Arena Națională m-au făcut praf. M-au înjurat de m-au rupt din minutul 1 până în 95”, a precizat Petrescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!