Toni Petrea FCSB Florin Prunea Superliga Toni Petrea

„Dacă patronul spune că ești cuminte, ai o mare problemă!” Petrea, pus la zid după despărțirea de FCSB

Toni Petrea și-a anunțat plecarea de la FCSB după începutul slab de sezon al „roș-albaștrilor”.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 21:50
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 21:56

Fostul dinamovist Florin Prunea a trimis câteva „săgeți” către fostul tehnician al FCSB-ului.

Mai mult, Prunea a atras atenția și asupra felului în care au arătat jucătorii vicecampioanei, despre care spune că „au uitat fotbalul” în pauza de vară.

„Când patronul vine și spune ’e cuminte’, tu ca antrenor ai o mare problemă, la Dică mă refer. Îmi pare rău pentru Toni Petrea. Nu pot să înțeleg ce se întâmplă în trei luni la o echipă care a fost la un pas de a juca finala campionatului, care a făcut un play-off incredibil.

Este o schimbare și din punct de vedere fizic și din punct de vedere tehnico-tactic. Jucătorii au uitat să joace fotbal. S-a întâmplat ceva, dezamăgirea că au pierdut sezonul trecut, pregătirea, văd echipa că nu poate să alerge. Îl văd pe Florin Tănase, nu mai driblează, nu mai zic de Florinel Coman, Cordea sau Tavi Popescu.

FCSB, fără fundași centrali

Nu am văzut-o pe FCSB să aibă fundași centrali atât de slabi în ultimii ani. Bouhenna de doi ani nu mai joacă nimic. Niciun jucător care a venit de la Botoșani nu a adus nimic nou. După ce că se vede că nu poate, Dawa se mai și complică. Sper să își revină, dar nu cred. Zona centrală este un coșmar. Și linia de mijloc este praf.

Îl văd pe Darius Olaru. La ce travaliu făcea, el nu se accidenta atât de ușor. Toți jucătorii au probleme. Este o problema legată și de antrenor. Cred că Toni Petrea a luat decizia după meciul cu Saburtalo. A fost decizia lui, nu cred că a vorbit cu nimeni. I-a fost frică de meciul ăsta. Îmi pare rău să o spun, dar probabil că va antrena toată viața doar FCSB”, a spus Florin Prunea la ProSport.

Toni Petrea a revenit pe banca FCSB-ului în noiembrie 2021. Tehnicianul se mai aflase la conducerea „roș-albaștrilor” și în perioada iulie 2020 - mai 2021.

Petrea a adus ultimul trofeu pentru FCSB, Cupa României, cucerită în 2020.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!