EXCLUSIV | ”Înseamnă că echipa asta a fost idioată!” Reacție dură a lui Becali după ce jocul FCSB-ului a fost criticat în mai multe rânduri

Gigi Becali, mulțumit de rezultatul scos de echipa sa în primul meci din Conference League!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 10:32
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 10:41

FCSB a obținut o victorie chinuită în fața kazahilor de la Shakhter Karagandy, scor 1-0. Gigi Becali s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale, în ciuda faptului că nu „elevii” lui Todoran nu au arătat un joc prea consistent.

Becali, mulțumit că ehipa sa a avut posesia

  • EXCLUSIV | ”Înseamnă că echipa asta a fost idioată!” Reacție dură a lui Becali după ce jocul FCSB-ului a fost criticat în mai multe rânduri

„Nu sunt mulțumit de un singur lucru, de greșeala lui Cristea. Faptul că a fost mingea numai la noi asta nu înseamnă că echipa asta a fost așa de idioată sau de proastă că or fi și ei fotbaliști, nu ? Faptul că e mingea e doar la noi, asta îmi convine”, a spus Gigi Becali la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Evoluții slabe în start de sezon pentru Moruțan

Patronul FCSB pune evoluțiile slabe ale lui Moruțan pe seamă antrenamentelor foarte tari din pregătiri.

„Și Morutan trebuie să își intre în mână ori a făcut antrenamnte prea tari, ori nu știu. Eu sunt mulțumit, dacă nu eram mulțumit, v-aș fi spus uite asta, asta”, a mai spus Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!