FCSB Conference League pro x Shakhter Karagandy Fotbal extern Meciul Shakhter Karagandy- FCSB se vede la PRO X! Totul pentru calificare, joi, de la ora 16:00

Meciul Shakhter Karagandy- FCSB se vede la PRO X! Totul pentru calificare, joi, de la ora 16:00

Meciul Shakhter Karagandy- FCSB se vede la PRO X! Bucurați-vă de fotbal!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 17:08
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 17:24

FCSB își dorește calificarea în turul 3 preliminar Conference League. După victoria la limită obținută în România, echipa antrenată de Dinu Todoran este pregătită pentru deplasarea în Kazakhstan.

"Nu am emoții, nu e o echipă care ne poate bate pe noi. Nu ne marchează două goluri. Orice echipă care se desface cu noi se sinucide.", a declarat Gigi Becali după meciul câștigat în tur, cu 1-0, grație golului marcat de Andrei Cordea. 

  • Meciul Shakhter Karagandy- FCSB se vede la PRO X! Totul pentru calificare, joi, de la ora 16:00

  • FCSB - Shakhter 1-0 | Cordea, eroul lui Todoran pe Arena Națională! Victorie la limită pentru FCSB! Aici VIDEO cu fazele

Dacă vor trece de Shakhter, FCSB va juca în turul trei preliminar Conference League cu Kolos Kovalivka, din Ucraina. Kolos Kovalivka a terminat pe locul patru în Ucraina, în sezonul precedent. Echipa a promovat în 2019 în prima ligă din Ucraina și s-a impus rapid că o echipă foarte puternică. Lotul nu este unul care impresionează, însă au cațiva jucători cunoscuți.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!