Reghecampf, ultimele vești despre ghinionistul de la Universitatea Craiova. "Am speranțe"

Elvir Koljic Laurentiu Reghecampf Fotbal intern Reghecampf are speranțe că se va putea baza pe Elvir Koljic.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 August 2021, 17:15
Data actualizarii: Joi 12 August 2021, 17:32

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, a vorbit despre situația lui Elvir Koljic. 

Laurențiu Reghecampf lasă de înțeles că atacantul Elvir Koljic ar putea fi recuperat până la meciul de sâmbătă cu UTA (21:30). 

Ghinioanele se țin scai de golgheterul bosniac și în acest sezon. Revenit după o accidentare gravă suferită anul trecut, în meciul cu Poli Iași, la un duel cu Cosmin Frăsinescu, Elvir Koljic a suferit o entorsă în partida din week-end cu FC Voluntari, scor 3-0.

Reghecampf: "Koljic are o entorsă de gradul unu"

 

"Koljic e încă accidentat. Vedem, mai avem două zile până la meci. Avem speranţe, dar vom vedea. Are o entorsă de gradul unu, nu e ceva grav, de aceea vă spun că avem speranţe", a declarat Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă. 

Universitatea Craiova joacă sâmbătă, de la 21:30, în deplasare, cu UTA, într-o partidă din cadrul etapei a cincea a Ligii 1. 

În cazul în care atacantul bosniac nu va fi recuperat, Reghecampf ar putea miza în locul său pe Jovan Markovic (20 de ani). 

La începutul acestei săptămâni, oficialul oltenilor, Marcel Popescu, a oferit la Ora Exactă în Sport primele informații despre accidentarea lui Elvir Koljic. 

"Când Koljic a călcat, a fugit puțin gazonul. E o entorsă, sper să revină cât mai repede, medical, dar în același timp sper să revină cât mai repede la forma care l-a consacrat. Accidentările care l-au scos din circuit, de două ori până acum, pentru o perioadă destul de lungă. 

El a putut să se remonteze. Acum este a treia oară. Crede în el, și el încearcă să se autodepășească, noi credem în el, și el încearcă, dar revenirea lui depinde de starea medicală”, a spus Marcel Popescu, la Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!