VIDEO EXCLUSIV „Că n-a reușit la CFR Cluj e și problema lui Dan Petrescu!” Antrenorul campioanei României e contracarat

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 14:00
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 14:06

Dan Petrescu a primit replica, după ce a afirmat că nu a renunțat voit la Marko Dugandzic.

Marko Dugandzic (28 ani) a fost omul meciului în Rapid - Sepsi OSK, 3-0. Atacantul croat a marcat un hat-trick în doar 14 minute și a ajuns la 12 goluri în această ediție e campionatului. 

După ce a văzut cum s-a descurcat fostul său elev, Dan Petrescu (55 ani) a ținut să lămurească faptul că nu a renunțat voit la Marko Dugandzic. Iar la auzul acestor declarații, jurnalistul Grigore Cartianu a ținut să-i reaminstească antrenorului de la CFR că Sebastian Mailat (25 ani), care a marcat golul victoriei cu Universitatea Craiova, 1-0, nu a performat sub comanda sa. 

„La Dan Petrescu am altă chestiune, că am vorbit mai devreme de Mailat. Mi-a plăcut Mailat dintotdeauna, și când era la Timișoara. La Cluj, că n-a reușit Mailat cred că e și problema lui Dan Petrescu. El a adus jucători români de prin campionat care au stat mai mult rezervă”, a declarat Grigore Cartianu la Ora Exactă în Sport. 

Dan Petrescu îl regretă pe Marko Dugandzic

„Dan Petrescu nu l-a dat afară pe Dugandzic. Nici n-a renunţat la el. A fost bine pentru el, pentru club, aveam nevoie de bani noi sau el, dar eu n-am fost de acord.

Eu n-am fost de acord să plece nici Betancor, nici Graovac. Nu este important ce vreau eu, ci ce vrea clubul. Nu plătesc eu salariile, dacă clubul a considerat că trebuie să plece, eu nu pot să mă opun.

În niciun caz Dan Petrescu nu a renunţat, şi jucătorul ştie. Dacă vine ofertă pentru Petrila, nu am ce să fac. Normal că îmi doresc să fie aici, dar în fotbal nu poţi să te opui. Dacă eram patron, vă spunea, eu sunt doar antrenor”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța, de pe 23 ianuarie, de la 20:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!