VIDEO EXCLUSIV Andrea Compagno, cerut la echipa națională: „Mă impresionează! Se preocupă cineva să-l naturalizăm?”

Prestațiile lui Andrea Compagno de la FCU Craiova și FCSB îi fac pe tot mai mulți oameni din fotbal să-l ceară la echipa națională a României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 12:48
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 13:11

Andrea Compagno (26 ani) este golgheterul la zi al Superligii. În acest sezon, atacantul a marcat 5 goluri pentru FCU Craiova și a mai adunat 4 reușite pentru FCSB

Grigore Cartianu îl vede pe Andrea Compagno potrivit pentru echipa națională

Cumpărat de Gigi Becali pentru 1,5 milioane de euro, plus un procent de 10% dintr-un viitor transfer, italianul a impresionat în campionatul României cu evoluțiile sale. La fel ca Adrian Mititelu (54 ani), Grigore Cartianu (53 ani) este de părere că Andrea Compagno ar putea să ajute naționala României și consideră că naturalizarea sa ar fi un plus pentru prima reprezentativă. 

„Pe mine mă impresionează acest Compagno. Mi se pare că are mentalitate de fotbalist de rasă. Nu e de nivelul naționalei Italiei, dar de nivelul naționalei României cred că ar fi. Eu cum l-am văzut, am și zis: 'Domne, se procupă cineva să vadă cum îl putem naturaliza?'. Îl avem pe Camora la națională, foarte bine, și la o vârstă. Dar la Compagno? Și statul român ar trebui să se gândească să simplifice puțin situația asta, atunci când ai de aface cu oameni de excepție”, a declarat Grigore Cartianu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

În centrul atacului, România se bazează pe Denis Alibec (31 ani), care în 23 de meciuri a înscris de două ori, și pe George Pușcaș (26 ani), cu 10 goluri în 32 de selecții la echipa națională.

VIDEO Marcel Pușcaș este convins că Andrea Compagno va marca pe bandă rulantă la FCSB 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies