Dumitru Dragomir csa steaua FCSB Superliga Dumitru Dragomir

„Armata nu dorește promovarea!” Dumitru Dragomir le dă lumea peste cap suporterilor

Suporterii CSA Steaua sperau că echipa va putea să promoveze la finalul acestui sezon, însă Dumitru Dragomir le dă o veste tristă.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 13:14
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 13:20

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a susținut că oficialii clubului Armatei nu-și doresc, de fapt, ca echipa să promoveze în prima ligă.

„Să vă obișnuiți de acum să tot vedeți stadionul Steaua mai mereu gol. Suporterii de rând au început să se prindă care este treaba, iar acei ultrași nu mai au mult până nu vor turba și ei de furie. Pentru ce atâta circ și scandal? Ei se sabotează între ei din interior. Dar lumea a început să se prindă că Armata nu își dorește promovarea, iar eu am informații din interior că Armata nu își dorește acest lucru pentru că nu vrea să cheltuie bani mai mulți față de cât cheltuie acum. Nu ai văzut că Ciolacu trimite imediat  în corpul de control? Cu banii Statului nu te joci.

Aceea asociere nu prea o dorește nimeni, iar până nu se termină definitiv toate procesele cu Becali nici că nu vezi prin Ghencea pe vreunul care să vină și să toace la fotbal milioane de euro. Însă, e păcat de aceste glorii. Toate gloriile știu clar la cine este Steaua adevărată. Ieși la televiozor și ce susții? Pe unii care nu își doresc fotbal de performanță? Pe unii care nu își doresc promovarea în prima ligă? Și asta pentru ce? Aici te-a dus ura pe Gigi Becali? Ok, Gigi Becali poate că nu a știut să respecte unele glorii și a greșit, dar pe alții i-a angajat la Steaua. Ori la echipa mare, ori la centrul de juniori. Că unii erau cum erau și nu au reușit în cariera de antrenor nu e vina lui Gigi Becali.

Armata nu își dorește promovarea, iar jucătorii nu au chef să tragă pentru obiective care nu te alegi profesional cu nimic de pe urma îndeplinirii lor.

Armata o să își mai scoată portavocea un pic la înaintare, Talpan o să mai chițăie o perioadă, iar apoi iar intră la cutie. Armata se folosește de Talpan, dar nu îi răsplătește deloc munca. Așa cum e el, totuși Talpan ăsta e un jurist bun și mulți l-au luat în râs, dar e foarte bun pe meserie. Însă, uite că nici el nu îi mai poate convinge pe spectatori să vină pe stadioane cu toate procesele lui câștigate. Nu vreau să termin până nu îl felicit și pe Alex Chipciu. Discursul ăla a fost foarte bun de după meciul din Cupa României. Iar un jucător ca el are tot dreptul să vorbrească. Păi ăia de la CSA cred că mai aveau un pic și îi cereau li lui autografe după meci. Unii dintre ei cred că au crescut cu meciurile lui Chipciu de la Steaua. Și mai ales cu alea internaționale. Nu ai cum ca tu să te consideri cea mai iubită mare echipă din România, dar să joci meci de meci cu stadionul gol”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Prosport.

FCSB și CSA luptă în instanță pentru palmaresul Stelei

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus la începutul acestui an rejudecarea procesului în care cluburile de fotbal CSA Steaua (echipă deţinută de Armată) şi FCSB (patron - Gigi Becali) se judecă pentru palmares.

Prima înfățisare în noul proces a avut deja loc, iar judecătorii au decis amânarea pentru data de 2 octombrie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!