„Are o problemă!” Ce defect i-a descoperit un fost oficial FCSB lui Gică Hagi

Gica Hagi Farul Constanta FCSB Narcis Raducan Superliga Superliga Gică Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Mai 2023, 18:37
Data actualizarii: Duminica 21 Mai 2023, 18:36

Farul Constanța - FCSB e LIVE TEX pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro duminică, 21 mai, de la ora 21:00!

În clasament, Farul Constanța se află pe prima poziție cu 47 de puncte, în timp ce vicecampioana României, FCSB, se situează la o lungime de actualul lider, cu 46 de puncte. Meciul direct dintre cele două va câtări enorm cu privire la stabilirea campioanei.

„Are o problemă!” Ce defect i-a descoperit un fost oficial FCSB lui Gică Hagi

Narcis Răducan, fost director sportiv la FCSB, a vorbit despre Gică Hagi, antrenorul Farului Constanța, despre care a spus că e încăpățânat și că nu știe cum s-ar putea descurca cu metodele lui la o echipă din străinătate.

„Hagi e cel mai bun antrenor din România. E mai complex, ajunge de fiecare dată la obiectiv. Hagi are o altă problemă. Nu știu cum va lucra, dacă, de exemplu, mâine îl pui la Barcelona. El e încăpățânat, are metodele lui, nu știu cum s-ar descurca”, a spus Narcis Răducan, potrivit Digi Sport.

Cum arată ultimele cinci confruntări dintre FCSB și Farul Constanța

În cazul în care Farul Constanța se va impune la Ovidiu, atunci echipa de la nivelul mării va deveni campioană. Dar, dacă FCSB va pleca cu toate cele trei puncte, atunci campioana se va decide în ultima etapă.

Totuși, cum arată ultimele partide dintre FCSB și Farul Constanța? Trei au fost în sezonul actual. Farul Constanța a câștigat de două ori împotriva vicecampioanei în sezonul regulat (3-1, 3-2), însă povestea nu s-a mai repetat și în play-off.

În ultimul duel dintre FCSB și Farul Constanța, din etapa cu numărul patru din play-off-ul Superligii, FCSB a câștigat pe Arena Națională grație reușitelor lui Andrea Compagno (35', penalty) și Florinel Coman (47'). Trupa lui Gică Hagi marcase în minutul 51, prin Enes Sali.

FCSB vs. Farul Constanța

  • 17 aprilie 2023: FCSB - Farul Constanța 2-1
  • 29 ianuarie 2023: FCSB - Farul Constanța 2-3
  • 31 august 2022: Farul Constanța - FCSB 3-1
  • 25 aprilie 2022: Farul Constanța - FCSB 0-4
  • 14 martie 2022: FCSB - Farul Constanța 2-0 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!