FOTO EXCLUSIV Fanii lui CSA Steaua au întors armele împotriva lui Florin Talpan! Mesajele Peluzei Sud + tribunele goale de pe Ghencea 

Florin Talpan csa steaua liga 2 Peluza Sud stadion ghencea Liga 2 Florin Talpan
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Mai 2023, 18:17
Data actualizarii: Duminica 21 Mai 2023, 18:19

Peluza Sud din Ghencea nu a avut milă de Florin Talpan, după ultimele ieșire publice ale juristului de la Clubul Sportiv al Armatei.

CSA Steaua ar fi trebuit să promoveze matematic în Liga 1 înaintea ultimului meci, cu Gloria Buzău, de pe teren propriu. Numai că, "militarii" nu au dreptul de a juca în Superligă, din cauza faptului că societatea nu s-a privatizat și este finanțată în continuare de Ministerul Apărării Naționale. 

Florin Talpan a devenit inamicul Peluzei Sud 

Ultrașii au intrat cu 15 minute întârziere pe stadion și au început să cânte abia după 30 de minute scurse din joc, iar refrenul preferat pentru această partidă a fost "La, la, la, vrem Steaua în A!". Pentru că CSA Steaua va evolua și în sezonul viitor în Liga 2, Peluza Sud îl găsește vinovat pe Florin Talpan, omul care și-a luat responsabilitatea de a aduce clubul din Ghencea în primul eșalon. De asemenea, fanii echipei sunt deranjați și de ultimele ieșire publice agresive ale juristului, care i-a cerut demisia lui Daniel Oprița, criticând și evoluția echipei, și nu au ezitat să-și exprime nemulțumirea la ultima partidă cu Buzăul. 

  • Florin Talpan

Peluza Sud a afișat mai multe bannere pe arena din Ghencea, care a fost populată de puțin peste 3.000 de suporteri, în care vizatul este Florin Talpan.  

"Vorbești împotriva Stelei, vorbești împotriva noastră! Sudul nu uită și nu iartă! 

Promovare câștigată pe gazon, în birouri se doarme la unison. 

Circ ieftin la TV ai etalat, privim versiunea 2.0 de la palat.

Îți place la Fanatik și la TV! Steaua a promovat, de ce joacă în B?

Precum la șah, nebunul merită sacrificat. Întotdeauna scopul final e cel mai important", au fost bannerele expuse de Peluza Sud pe arena din Ghencea. 

"Aprindeți niște lumânări la biserică, ca să iasă Becali din Talpan"

Șeful galeriei steliste chiar și-a îndemnat colegii de peluză la portavoce "Aprindeți niște lumânări la biserică, ca să iasă Becali din Talpan!", mesaj ce a provocat hohote de râs în tribune.

La final, jucătorii au salutat galeria, la fel ca și antrenorul Daniel Oprița, toți fiind felicitați pentru locul secund ocupat la finalul sezonului 2022-2023, care ar fi trebuit să aducă promovarea directă în Superligă. De asemenea, liderii galeriei steliste le-au mulțumit personal mai multor jucători, care își termină contractul în această vară și despre care au aflat că nu vor mai rămâne la echipă. Fotbaliștii le-au dăruit fanilor tricourile de joc și au făcut poze cu copiii coborâți pe gazon, ca să cânte cu favoriții lor. Întrebat de fani dacă mai rămâne la Steaua, Daniel Oprița a răspuns că mai are contract un an de zile

Foto - Gabriel Chirea 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!