Mutare spectaculoasă pregătită de Iftime! Jucătorul de la FCSB pe care vrea să-l transfere în această vară: „ Am discutat cu el!”

valeriu iftime FC Botosani FCSB Gigi Becali Ianis Stoica Superliga Valeriu Iftime
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 21 Mai 2023, 18:20
Data actualizarii: Duminica 21 Mai 2023, 18:24

FC Botoșani a scăpat la limită de emoțiile retrogradării, reușind să obțină locul cinci în playout-ul Superligii (la egalitate cu FC Hermannstadt, 31 puncte), în ultima etapă.

Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, nu vrea să mai treacă și în sezonul viitor prin emoțiile prin care a trecut anul acesta, motiv pentru care încearcă să pună mâna pe una dintre perlele FCSB-ului.

Iftime îl vrea pe Ianis Stoica, jucătorul împrumutat în acest sezon de FCSB, la U Cluj. În ciuda faptului că vârful de 20 de ani nu a reușit să marcheze niciun gol pentru FCSB sau U Cluj, în acest sezon, Iftime este încrezător că puștiul va cunoaște o revenire de formă dacă va semna cu FC Botoșani.

Iftime a pus ochii pe Ianis Stoica

„E adevărat că vrem un jucător care îi aparține lui Gigi Becali. E vorba despre Ianis Stoica, jucător care acum e împrumutat la Universitatea Cluj. Însă el e jucătorul celor de la FCSB.

Am discutat cu el și i-am spus clar că eu mi l-aș dori la FC Botoșani, dar nu îl vreau sub formă de împrumut. Nu prea îmi mai plac astfel de transferuri.

Dacă el își va rezolva situația de la FCSB, atunci eu îl vreau la FC Botoșani. Însă, nu sunt sigur dacă Gigi Becali îl va lăsa liber de contract. Vom vedea în zilele următoare ce o să se întâmple”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Prosport.

29 de meciuri a adunat Ianis Stoica, sezonul acesta, la FCSB și la U Cluj, fără a reuși însă să marcheze. A oferit, însă, o pasă de gol.

  • 900.000 de euro este cota de piață a atacantului de 20 de ani, potrivit transfermarkt.com.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!