Zapata a fost la un pas sa plece: cine l-a pastrat! "Nu ma deranjeaza ce zice Becali"

Autor: Sport.ro
Marti 06 Octombrie 2009, 09:29
Zapata a fost la un pas sa plece: cine l-a pastrat! "Nu ma deranjeaza ce zice Becali"

Revenit la titular la Steaua dupa instalarea lui Mihai Stoichita pe banca tehnica, Robinson Zapata a uitat de gafele din sezonul trecut si anunta ca a fost la un pas sa plece din Ghencea, fiind ofertat din Turcia si Columbia.

Criticat de Gigi Becali, lasat pe banca de Bergodi si avand in spate cateva gafe impardonabile, Zapata a uitat de toate zilele negre din Ghencea si a revenit ca titular primind un singur gol in acest sezon, in meciul trecut cu Gloria Bistrita, chiar de la prietenul Juan Carlos Toja.

Din cauza erorilor lui Zapata am pierdut puncte de titlu, erau acuzele lui Becali la finalul sezonului trecut.

Columbianul spune astazi in Gazeta Sporturilor ca nu a fost afectat de aceste cuvinte dure ale patronului, care il visa pe Tatarusanu titular in poarta Stelei

"Nu, nu m-au deranjat. N-am pacalit niciodata fotbalul.", spune astazi Zapata pentru sursa citata.

Columbianul a fost la un pas sa plece in aceasta vara de la Steaua. Mai multe cluburi din Columbia si Turcia l-au dorit, insa Cristiano Bergodi a fost omul care l-a convins sa ramana si sa accepte postul de rezerva.

"La inceputul actualului sezon, am avut mai multe oferte din Columbia si una din Turcia, dar, dupa o discutie cu Bergodi, am decis sa raman.", spune Zapata.

Faptul ca Bergodi incerca sa le dea sanse egale tuturor jucatorilor se confirma si cu Zapata. Desi columbianul a fost rezerva in campionat, italianul Bergodi nu l-a uitat si i-a dat sansa sa joace in preliminariile Europa League.

"Bergodi il considera pe Ciprian Tatarusanu mai in forma. A vorbit cu mine inca dinaintea startului de sezon, mi-a spus sa ma pregatesc si sa astept sansa mea.", a spus Zapata astazi in Gazeta Sporturilor.

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies