Goian, senzatie in Italia: "Nu mai revin la Steaua!"

Autor: Sport.ro
Luni 05 Octombrie 2009, 17:34

Dorin Goian a facut senzatie in meciul cu Juventus din Serie A si a venit la nationala sa puna umarul la reconstructia pornita de Razvan Lucescu. Cat despre Steaua, fundasul spune ca nu vrea sa mai auda de echipa lui Becali.

"Suntem neinvinsi pana acum de cand a venit Razvan, trebuie sa scoatem maxim din fiecare meci, sa nu picam din a doua urna valorica. Eu spun ca nu o sa pierdem in Serbia. Echipa nationala s-a schimbat, jocul echipei este unul imbucurator", a afirmat Goian, convocat de selectionerul Razvan Lucescu pentru partidele cu Serbia si Insulele Feroe din preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Dorin Goian sustine ca este o diferenta mare intre fosta sa echipa Steaua si US Palermo. "Cand am ajuns acolo am zis ca vin si eu de la Steaua, si nu e mare diferenta. Dar este diferenta mare, e alt ritm de joc, sunt numai fotbalisti foarte valorosi", a mentionat Goian.

Fundasul spune ca nu se astepta ca antrenorul Cristiano Bergodi sa plece asa de repede de la Steaua. "Sincer nu ma asteptam. Steaua este o echipa imprevizibila, imi pare rau pentru dansul. Mi-as fi dorit sa fi lucrat mai mult timp cu el", a adaugat jucatorul echipei US Palermo.

Referitor la restantele financiare cifrate la aproximativ 35.000 de euro pe care le are de primit de la FC Steaua, Dorin Goian a mentionat ca asteapta ca decizia Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor a LPF sa fie pusa in aplicare. "A fost data o decizie. Am castigat la comisie si acum astept", a precizat fundasul.

Goian spune ca nu se va mai putea intoarce la Steaua in viitor. "Nu cred ca Steaua va mai avea nevoie de mine in viitorul apropiat sau cand voi termina eu conturile cu Palermo. Pentru ca la Steaua s-a schimbat toata conceptia, se vrea lot tanar, reconstructie, sigur nu mai este nevoie de jucatori batrani ca mine. Oricum, daca va fi liniste la Steaua si jucatorii vor fi lasati sa se pregateasca in liniste, sigur vor ajunge la performante foarte mari", a explicat Dorin Goian.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT