„Am trecut cu vederea, dar stop! Cred că și Gigi Becali a ajuns la saturație” Gheorghe Mustață, discurs dur înainte de FCSB - Rapid

FCSB Gheorghe Mustata Superliga Superliga Gheorghe Mustață
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Noiembrie 2022, 08:38
Data actualizarii: Sambata 05 Noiembrie 2022, 08:36

FCSB - Rapid va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro duminică, 6 noiembrie, de la ora 21:00.

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a avut un discurs dur adresat fotbaliștilor de la trupa din Berceni, evidențiind faptul că pot oricând să părăsească echipa, dacă nu își doresc să dea totul pe teren.

Roș-albaștrii au avut unul dintre cele mai slabe starturi de sezon anul acesta și nu au arătat atât de bine în unele meciuri pe cât se aștepta, iar partidele cu Silkeborg, 0-10 la general, nu au făcut decât să adâncească rana.

Mustață: „Cred că și Gigi Becali a ajuns la saturație”

„Băieţii ar trebui să îşi dea seama ce se întâmplă. Să meargă la Palat în coloană şi să spună: «reduceri de salariu». La iarnă, când e perioadă de transfer, să meargă singuri şi să se transfere unde vor. Demonstrează că eşti fotbalist!

Dar până atunci, nu vreau să deranjăm. Suntem alături de echipă, îi încurajăm. Am vrut să le demonstrăm că suntem alături de ei. Sperăm ca ei să înţeleagă că după meciul cu Rapid nu ştiu ce şansă mai au cu noi, galeria.

Oamenii ajung la saturaţie. Am trecut cu vederea multe, dar gata. Stop! S-a terminat! Sper să meargă pe drumul drept că nu se mai poate. Cred că şi Gigi Becali a ajuns la saturaţie”, a precizat Gheorghe Mustață, potrivit Fanatik.

FCSB, în această stagiune

După 16 etape, FCSB se află pe locul șapte cu 20 de puncte, însă gruparea roș-albastră are două meciuri în minus față de restul echipelor.

Formația din Berceni a înregistrat cinci victorii, cinci rezultate de egalitate și patru înfrângeri și se situează la 20 de puncte de liderul detașat, Farul Constanța.

În următoarea partidă, FCSB se va întâlni cu Rapid București pe teren propriu duminică, 6 noiembrie, de la ora 21:00. Partida va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!