Fotbalistul determinat să-l impresioneze pe Gigi Becali: „Nu stă la FCSB doar pentru bani!”

FCSB Cristi Dulca marco dulca Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Noiembrie 2022, 08:27
Data actualizarii: Sambata 05 Noiembrie 2022, 08:28

Fostul internațional român a precizat că fiul său nu dorește să plece de la FCSB. 

În această vară, FCSB i-a plătit Chindiei Târgoviște clauza de reziliere de 250.000 de euro pentru Marco Dulca (23 ani). Însă, închizătorul a prins doar 14 meciuri pentru clubul roș-albastru, majoritatea din postura de rezervă, Nicolae Dică (42 ani) preferându-i pe Malcom Edjouma (26 ani) sau Adrian Șut (23 ani) pe acea poziție. 

Marco Dulca nu vrea să plece de la FCSB

Nemulțumit de prestațiile sale, Gigi Becali (64 ani) a dat de înțeles că Marco Dulca se poate întoare la Chindia Târgoviște în această iarnă. Doar că tatăl său exlude această variantă și precizează că mijlocașul la închidere este determinat să lupte pentru a se impune la FCSB.  

„E sub contract și nu se pune problema să se întoarcă la Chindia. Este foarte puternic din punct de vedere psihic. I-am spus și știe și el că trebuie să muncească, să se impună. Știam unde merge! La FCSB este mereu presiune și eu i-am spus că dacă el consideră că nu e în stare să facă față, mai bine nu acceptă. A spus că-și dorește să se impună și am mare încredere în el.

Trebuie să muncească, e profesionist, să-și vadă de treabă. Marco nu e genul de fotbalist care să stea doar pentru bani. Vrea să joace pentru că a avut evoluții foarte bune la Târgoviște. De acolo a prins Campionatul European și Jocurile Olimpice de la Tokyo. Și n-a fost chemat doar că-l cheamă Dulca. Odată cu numele a avut și multe dezavantaje. El trebuie să se lupte. Dacă pleacă înseamnă că e slab!”, a declarat Cristi Dulca pentru gsp

Cotat la 900.000 de euro de Transfermarkt, Marco Dulca este un produs al lui U Cluj, trecând și pe la grupele de juniori ale lui Swansea.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!