VIDEO EXCLUSIV „Am fost șocat de ce a făcut el!” Acționarul de la CFR Cluj reacționează la declarațiile lui Arlauskis: „Deloc adevărat!” 

CFR Cluj se află în centrul scandalului cu fostul jucător, Giedrius Arlauskis (34 ani), care i-a reclamat la FIFA. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 10:42
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 11:10

Goalkeeper-ul a câștigat în instanță, astfel că echipa din Gruia e bună de plată de 500.000 de euro. Arlauskis a vorbit recent despre CFR Cluj și plecarea sa cu scandal de la campioana en-titre, folosind cuvinte dure la adresa conducătorilor echipei, Neluțu Varga și președintele Cristi Balaj. Mai mult, fotbalistul a declarat că a fost „îndepărtat” de la echipă datorită relației pe care o avea cu Marian Copilu, fostul președinte al ardelenilor.

Acționarul de la CFR Cluj reacționează la declarațiile lui Arlauskis: „Deloc adevărat!” 

Ștefan Gadola, acționarul lui CFR Cluj, a vorbit la „Ora exactă în sport” despre declarațiile făcute de lituanian, dezvăluind că a fost șocat văzându-i atitudinea portarului. Totodată, omul de afaceri a negat îndepărtarea lui Arlauskis de la echipă pe baza relației pe care o avea cu fostul președinte al clubului. 

„Trebuie să spun că am avut o relație foarte bună cu el, m-am înțeles foarte bine cu el, spre final am fost șocat de ce a făcut el ajutând alți oameni, curios pentru mine. Absolut, fără discuții a fost de partea lui Marian Copilu. 

Deloc adevărat, nu a fost nimeni scos, îndepărtat din cauză că avea afinități către un conducător, e vorba despre calitățile lui”, a declarat Ștefan Gadola la PRO Arena

În ceea ce privește situația echipei, acționarul ardelenilor a dezvăluit că jucătorii trebuie motivați pentru a câștiga meciurile rămase, iar când a fost întrebat dacă ar fi un mic dezastru pentru echipă ratarea titlului, Gadola a confirmat datoriile avute, însă a punctat că nu ar fi o catastrofă. 

„Am avut două meciuri pierdute consecutiv, trebuie să gestionăm bine, să motivăm mai bine jucătorii și asta este, mergem mai departe. Nu e tensionată atmosfera, după înfrângeri jucătorii sunt demoralizați, trebuie să îi ajutăm, să îi îmbărbătăm și să mergem mai departe, ei au făcut diferența asta mare.

Nu trebuie să creeze probleme în vestiare eșecurile astea, băieții sunt motivați, își doresc. Ați spus bine, ar fi un mic dezastru, nu ar fi o catastrofă, trebuie să fiu sincer, clubul are datorii, ar fi bine să ne calificăm, pentru că am rezolva din ele, dar nu e o catastrofă”, a adăugat acționarul. 

Modifică setările cookies