Liga 1

„Neluțule, de la 1,6 milioane de euro la 200.000 de euro? Cam dureros!” Arlauskis, dezlănțuit la adresa patronului de la CFR: „Neluțu s-a pi**t pe mine!” 

CFR Cluj se află în centrul unui mare scandal, de ordin financiar, după ce Giedrius Arlauskis a reclamat echipa!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 08:21
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 08:23

Fostul portar al ardelenilor, plecat de la echipă odată cu revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică, a reclamat-o pe campioana en-titre la FIFA, pentru neplata a jumătate de milion de euro, sumă pe care ar fi trebuit să o încaseze la rezilierea contractului. Arlauskis a câștigat în instanță, astfel că ardelenii sunt obligați să îl plătească, în ciuda declarațiilor făcute de Cristi Balaj, președintele echipei. 

Arlauskis, dezlănțuit la adresa patronului de la CFR Cluj: „Neluțule, de la 1,6 milioane de euro la 200.000 de euro? Cam dureros!”

Goalkeeper-ul lituanian s-a dezlănțuit recent, luându-l la țintă pe patronul echipei, Nelu Varga. Giedrius Arlauskis a dezvăluit care au fost tacticile finanțatorului din Gruia, având cuvinte dure la adresa lui. 

„După două zile, mă sună Neluțu Varga: 'Tati, fratele meu, familia mea, ce faci? Toate bune? Știi care e treaba? Antrenorul nu te mai vrea, dar tu mai ai contract. Hai să ne înțelegem cumva. Contractul tău e destul de mare'. 

Dar el știa ce contract am eu. Tot contractul era în valoare de 1,6 milioane de euro. I-am zis: 'Neluțu, hai să facem ceva, să nu ne certăm, să rămânem o familie'. A spus că-mi dă 200.000 de euro. 'Neluțule, de la 1,6 milioane de euro la 200.000 de euro? Cam dureros!' Am ajuns la consensul că trebuie să-mi plătească 500.000 de euro, sumă separată de problema cu ANAF-ul. 

M-a rugat apoi să-mi dea banii în trei tranșe. Nu prea voiam. A spus că-mi dă prima tranșă în octombrie, a doua în februarie, iar a treia în iulie. În contract scria că dacă nu se respectă prima tranșă, toată suma devine scandentă. Pe 2 octombrie, ei s-au trezit că toată suma a devenit scandentă. Am fost surprins să văd că nu m-a sunat nimeni. Eu trebuia să-mi recuperez banii, așa că avocatul meu a dat clubul în judecată la FIFA. 

Trebuie să încasez 560.000 de euro. În contractul meu scria că CFR Cluj trebuie să-mi plătească și datoria la ANAF. Ce fac de acum încolo? Sunt prins cu litigii, n-am timp de altceva. Am tăcut până acum, chiar dacă aveam multe de spus. În afară de problema cu litigiilor, ar mai fi multe de spus. Oricum, Neluțu Varga s-a pi**t pe mine. (...) Dacă nu achită datoria în 45 de zile, vor avea blocate transferurile!”, a declarat Giedrius Arlauskis la Digi Sport. 

  • 600.000 este cota lui Giedrius Arlauskis conform Transfermarkt. 
  • 125 de meciuri a jucat portarul în tricoul lui CFR Cluj. 
Modifică setările cookies