Liga 1

CFR Cluj poate primi o lovitură colosală în vară! Ce se întâmplă dacă ardelenii nu achită datoria către Arlauskis

CFR Cluj va trebui să-i plătească o sumă importantă lui Giedrius Arlauskis.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 20:59
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 21:02

Fostul portar al campioanei a dat-o în judecată pe CFR după ce nu și-a încasat o datorie de aproximativ 200.000 de euro și a avut câștig de cauză la FIFA.

Portarul lituanian a explicat că ardelenii riscă să nu mai poată face transferuri în perioada de mercato din vară.

CFR Cluj riscă o sancțiune dură

Mai mult, Arlauskis a lăsat de înțeles că avocatul său a început demersurile pentru a vedea cum a fost posibil ca CFR să primească licență pentru noul sezon în condițiile în care avea această datorie imensă față de el.

„El (n.r. - avocatul său) a trimis deja către UEFA și către FRF cu scrisoarea cu litigiul câștigat. Dacă ei nu o să plătească, o să aibă perioada de transferuri blocată. Nu o să mai poată face transferuri.

Și e discuția la Federația Română de Fotbal despre cum a primit CFR licența pentru cupele europene și pentru Liga 1”, a spus Giedrius Arlauskis, la DigiSport.

În martie 2021, lituanianul revenea la CFR Cluj, de la  Al-Shabab, însă avea să părăsească trupa din Ardeal după doar șase luni, după demiterea lui Marius Șumudică de pe banca echipei.

Portarul lituanian cu 6 titluri cucerite în Liga 1 (4 cu CFR Cluj, unul cu FCSB și unul cu Unirea Urziceni) este liber de contract după despărțirea de CFR Cluj.

CITEȘTE ȘI: „Atenție mare! Te vei speria”. CFR Cluj ”amenință” cu dezvăluiri în cazul datoriei către Arlauskis

Modifică setările cookies