Alexandru Cretu FCSB Mihai Stoica Sepsi OSK Superliga „Alex Crețu va negocia cu ei!” Mihai Stoica a anunțat destinația jucătorului dat afară de Becali

„Alex Crețu va negocia cu ei!” Mihai Stoica a anunțat destinația jucătorului dat afară de Becali 

Gigi Becali a renunțat la Alexandru Crețu, la doar o lună și jumătate de la transfer. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 August 2021, 10:24
Data actualizarii: Sambata 28 August 2021, 10:24

Jucătorul nu a reușit să îi fie pe plac patronului în primele meciuri, iar eroarea de la meciul cu Rapid i-a fost decisivă. Gigi Becali a anunțat că Alexandru Crețu nu va mai face parte din lotul echipei sale. 

Mihai Stoica a susținut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul oficial al clubului, iar acolo a vorbit despre situația lui Alexandru Crețu. Totodată, managerul general al clubului a dezvăluit și care este clubul cu care negociază jucătorul român. 

  • „Alex Crețu va negocia cu ei!” Mihai Stoica a anunțat destinația jucătorului dat afară de Becali

„Avea ofertă din Grecia!”
 

„Alexandru Crețu și Stipe Vucur au semnat rezilierea, sunt liberi. Am înțeles de la Crețu că avea ofertă din Grecia, dar a fost întors din drum și va trata cu Sepsi. Regret că nu s-a impus, problema e că în Slovenia a jucat mijlocaș meci de meci, iar la noi a fost folosit fundaș central, ba mai mult, fundaș central stânga, post cu care nu era familiar. 

Băiat admirabil, se antrena, dar în fotbal trebuie să accepți că nu te potrivești unei idei tactice sau la echipă”, a spus Mihai Stoica pe contul de Facebook al clubului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!