VIDEO EXCLUSIV „Acolo e casa noastră!” Fanii FCSB cer să joace în Ghencea: „Oriunde jucăm umplem stadionul!”

FCSB joacă cu CFR Cluj în etapa cu numărul cinci din play-off-ul Ligii 1, meciul fiind decisiv în lupta la titlu. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 12:54
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 12:55

Roș-albaștrii se pot apropia la două puncte de liderul CFR Cluj în cazul unei victorii în Gruia, astfel că miza pusă în joc este imensă. Ardelenii vin după înfrângerea cu Universitatea Craiova, 2-3, în timp ce echipa lui Petrea s-a impus clar cu FC Voluntari, având un moral bun. Duelul din Gruia se anunță a fi unul încins, în contextul în care la întâlnirile dintre cele două au existat și „dueluri” ale fanilor. 

Fanii FCSB-ului au cumpărat toate biletele disponibile pentru meciul cu CFR Cluj 

Gheorghe Mustață, liderul celor din Peluza Nord, a vorbit la „Ora exactă în sport”, dezvăluind că suporterii roș-albaștrilor au achizționat toate biletele puse în vânzare de către gazde. 

„Am plecat în jur de 350 din București, am primit foarte multe solicitări din țară și din diaspora, cei din diaspora vin organizați, mi-au cerut în jur de 120 de bilete, e lockdown la bilete. Avem 820 de bilete, 820 de bilete s-au dat”, a declarat Gheorghe Mustață la PRO Arena. 

Totodată, întrebat despre numirea lui Istvan Kovacs pentru a conduce meciul de la „centru”, după ce a fost intens criticată, liderul galeriei s-a arătat optimist, punctând că cel care este cel mai bun trebuie să câștige: „Știți ce se întâmplă, da, e o teamă a oamenilor în general că vezi domnule Istvan Kovacs trage acolo unde îi este locul. Din punctul meu de vedere și cu toată lumea cu care am vorbit săptămâna asta, care a auzit că domnul Kovacs arbitrează, eu nu știu, sunt puțin optimist, trebuie să își dea seama că cine e mai bun să câștige”. 

Fanii FCSB cer să joace în Ghencea: „Suntem cei mai mulți suporteri la fiecare meci!”

Gheorghe Mustață a vorbit și despre situația echipei, punctând că fanii FCSB-ului reușesc să umple orice arenă pe care joacă echipa. Liderul galeriei a vorbit din nou despre cererea lui Gigi Becali de a juca în Ghencea și a declarat că fanii își doresc ca echipa să evolueze acolo, în ciuda faptului că FCSB a fost refuzată.

„Stadionul lui CFR Cluj se umple când joacă Steaua (n.r. FCSB), știți foarte bine, oriunde jucăm umplem stadionul, chiar dacă aș pleca singur din București, când ajung acolo suntem 2.000-3.000, doar să ne dea biletele. Aici e problema, dacă ne-ar da voie pe stadionul Ghencea, normal acolo e casa noastră, atunci vedeți că meci de meci vor fi 15.000-18.000. 

Pe Național Arena, la ora asta suntem cei mai mulți suporteri la fiecare meci. Noi insistăm, eu insist foarte mult la Gigi să facă cerere pentru a juca acolo, a fost făcută una și a fost respinsă. Noi sperăm să jucăm și acolo, mi se pare corect ca pe acel stadion făcut din bani publici să joace toată lumea”, a adăugat liderul Peluzei Nord.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies