Răspunsul lui Rachid Bouhenna după ce Mihai Stoica i-a anunțat plecarea de la FCSB: „Nu vreau să continui aici! Totuși, nu e atât de simplu!”

rachid bouhenna FCSB Mihai Stoica Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 08:39
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 08:43

FCSB a renunțat la mai mulți jucători în această iarnă, iar oficialii roș-albaștrilor nu se opresc aici. 

Vicecampioana României le-a reziliat contractele lui Bogdan Rusu, Marco Dulca, Radu Boboc și Andrei Dumiter în această iarnă, în timp ce alți câțiva jucători au fost împrumutați. Înainte de confirmarea câtorva plecări, Mihai Stoica, managerul general, anunța șase nume care nu vor fi luate în calcul pentru prima echipă în acest an. 

Dintre cei șase, patru și-au reziliat deja înțelegerile, singurii rămași fiind Răzvan Ducan și Rachid Bouhenna, însă oficialul a dezvăluit clar care va fi situația lor dacă nu își găsesc soluții: echipa a doua.

Ce a spus Rachid Bouhenna despre plecarea de la FCSB 

Rachid Bouhenna (31 ani) a comentat informațiile oferite de Mihai Stoica, dezvăluind că nu a vorbit cu nimeni de la club până în prezent. Totodată, fundașul a spus că nu își mai dorește să rămână la FCSB, însă condițiile plecării sale nu sunt atât de facile. 

„Eu încă sunt în vacanță. Nu sunt cu echipa în cantonamentul din Turcia, nu sunt la echipa secundă, mă antrenez singur, iar pe 16 o să vin la club. Nu știu nimic momentan, n-am vorbit cu nimeni: Mihai Stoica, Mihai Pintilii sau patronul. Nu vreau să continui aici, nu-mi place situația în care mă aflu, e normal. Ei nu mă vor aici. 

Totuși, nu e atât de simplu, sunt și cu familia mea, copiii mei sunt la școală aici. Dacă aș fi fost doar eu, da, aș fi zis că plec în secunda doi. În ceea ce privește situația de la echipă până acum, nu am avut niciun conflict cu nimeni”, a declarat Rachid Bouhenna conform playsport

  • 300.000 de euro este cota lui Rachid Bouhenna conform Transfermarkt. 
  • 9 meciuri a jucat în acest sezon fundașul. 

Mihai Stoica a confirmat mai multe plecări și a dat nume

Managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a spus numele jucătorilor care vor pleca în această iarnă de la FCSB, pe lângă cei împrumutați deja. 

„În Turcia, sunt câţiva jucători care nu vor face deplasarea. Sunt Ducan, Boboc, Bouhenna, Dulca, Dumiter, Rusu. Nu ştim dacă şi-au găsit alte echipe, nu vom conta pe ei. Nu vom conta pe ei. Am preferat să luăm câţiva jucători foarte tineri. Ei se pot antrena cu noi. 

Nu vom conta pe ei în perioada care urmează. Dacă nu-şi rezolvă problemele cu alte echipe, vor juca la echipa a doua. Am preferat să aducem tineri în lot. Condiţii de antrenament sunt”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!