Wesley Lopes Steaua Superliga

Wesley, TOT MAI APROAPE de Steaua! Motivul principal pentru care Becali INSISTA sa-l ia pe brazilian:

Steaua are deja 5 transferuri la activ, insa marea lovitura o va da la inceputul saptaminii viitoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2012, 07:05
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2012, 07:09

Mai putin de 5 saptamani mai sunt pana cand Steaua va juca impotriva lui Twente, iar Gigi Becali pregateste marea lovitura pe piata transferurilor. La inceputul saptaminii viitoare, va avea loc o discutie face to face Becali-Wesley si sunt sanse mari sa se faca transferul brazilianului la Steaua.

“Deocamdata, situatia lui Wesley este incerta. Va avea o discutie cu clubul nostru cand se va intoarce in tara si eu cred ca sunt sanse mari sa vina la noi, chiar daca mai sunt si alte zvonuri. Eu sunt convins ca isi doreste sa vina la Steaua”, a spus Narcis Raducan.

Argumentul principal pentru care Becali insista pentru Weslez il reprezinta faptul ca brazilianul va fi folosit ca mijlocas central si nu ca atacant, urmand sa joace linga Bourceanu. Chiar daca e vazut ca un atacant pursange, Wesley va fi folosit in spatele celor doua varfuri, scrie Gazeta Sporturilor. "Un cuplu Bourceanu - Wesley este exact ce i-ar trebui acestei echipe, in care unul dintre mijlocasii centrali sa fie defensiv, iar celalalt sa fie ultraofenisv", au explicat cei din staff-ul Stelei.

Astfel, Steaua ar putea avea din nou, dupa mult timp, un mijlocas central marcator. De la jumatatea anilor '90, cand cuplul de la mijloc, Ilie Stan-Panduru, reusea si cate 30 de goluri pe sezon, Steaua n-a mai avut un coordonator care sa conteze in clasamentul golgeterilor.

Cum ar arata Steaua cu Wesley mijlocas: Tatarusanu - G. Matei, Gardos, Chiriches, Brandan - Chipciu, Bourceanu, Wesley, Cr. Tanase - M. Costea, Rusescu.

Modifică setările cookies