"Vom fi surpriza placuta a campionatului!" O nou-promovata vrea sa surprinda pe toata lumea in Liga 1! Ce transferuri a facut:

Autor: Sport.ro
Miercuri 17 Iulie 2013, 10:10
"Vom fi surpriza placuta a campionatului!" O nou-promovata vrea sa surprinda pe toata lumea in Liga 1! Ce transferuri a facut:

►Neymar, primul meci langa Messi! Sambata 21:30 IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro: Barca - Lechia!

Sageata Navodari i-a achizitionat pe fundasul stanga sarb Nenad Savici (18 ani) si discuta transferurile lui Ioan Mera (26 ani, ultima oara la Alania Vladikavkaz - Rusia) si Raul Costin (28 ani, de la FC Vaslui).

"Vrem sa avem un lot cat mai bun, cu dubluri pe fiecare post. Sageata Navodari va fi o surpriza placuta a campionatului. Savici a semnat deja pe un sezon cu optiune de prelungire pentru inca doi ani, iar pana la ora jocului cu Gaz Metan Medias speram sa il putem legitima si pe Raul Costin. Cu Mera este putin mai complicat pentru ca vine din Rusia, sunt unele probleme cu cartea verde si de abia din etapa a doua poate vom reusi sa rezolvam acest lucru, daca vom si ajunge, bineinteles, la un acord cu jucatorul. Amandoi se pregatesc cu noi in acest moment", a declarat managerul general Aurelian Babutan.

Babutan a precizat ca Sageata mai vrea sa achizitioneze un atacant: "Mai vrem sa luam un atacant, chiar daca ii avem deja pe Mihai Roman II, Viorel Dinu si Sorin Chitu. Am fi dorit sa il aducem pe Goga, dar se pare ca va alege Timisoara. Cred ca vom mai aduce un atacant strain. Avem timp suficient pana la expirarea perioadei de transferari, iar apoi exista posibilitatea de a aduce si jucatori liberi. Nu vrem insa sa ajungem in situatia de a transfera doar ce ramane".

Formatia constanteana isi va prezenta joi si lotul de jucatori pentru noul sezon.

Sursa: Mediafax

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT