Dupa CFR, inca o echipa e drastic penalizata! Sageata Navodari a pierdut 20 de puncte in liga a doua din cauza datoriilor

Autor: Sport.ro
Duminica 15 Februarie 2015, 19:44

	Dupa CFR, inca o echipa e drastic penalizata! Sageata Navodari a pierdut 20 de puncte in liga a doua din cauza datoriilor

La o saptamana dupa ce fosta campioana CFR Cluj a fost sanctionata cu 24 de puncte din cauza datoriilor, puncte pe care are insa sanse sa le recupereze la apel, gratie intrarii in insolventa, inca o formatie din Romania a fost drastic penalizata.

Sageata Navodari a fost penalizata cu 20 de puncte de FRF din cauza datoriilor. Echipa, care a rezistat doar un sezon pe prima scena a fotbalului romanesc, a ajuns pe ultima pozitie a clasamentului Seriei I din liga a doua.

Formatia de la malul marii se confrunta cu mari dificultati financiare si avea deja o penalizare de 8 puncte, jumatate dintre ele pentru neachitarea datoriilor fata de gruparea FC Viorel Mateianu, rezultate din transferul lui Florin Achim.

Cu sase dosare pe ordinea de zi a sedintei Comisiei de Disciplina a FRF, Sageata a primit inca o veste proasta, fiind sanctionata cu cate 2 puncte pentru fiecare dintre dosare.

Astfel, Sageata a ajuns la o penalizare de 20 de puncte si a picat pe ultima pozitie a clasamentului.

Echipa este acum in pericol sa incheie prematur campionatul.

Clasament Seria I

1. Voluntari 38p
2. Rapid Suceava 31p
3. Academica Arges 31p
4. Gloria Buzau 25p
5. SC Bacau 21p
6. Braila 20p
7. ACS Berceni 16p
9. Farul 12p
10. Balotesti 11p
11. Dorohoi 10p
12. Sageata Navodari 4p

De asemenea, probleme sunt si in seria II, acolo unde Unirea Tarlungeni ar putea termina si ea mai repede campionatul.

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies