Mihai Rotaru csa steaua dumitru dra Dumitru Dragomir Superliga

Vine Mihai Rotaru la Steaua?! Analiza făcută de Dumitru Dragomir. Ce spune despre mutarea secolului

Mihai Rotaru a anunțat că nu va mai investi din vară în fotbal și că este gata să renunțe la clubul Universitatea Craiova, pe care l-a condus în ultimii ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 22:34
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 22:33

Anunțul făcut de Rotaru i-a trimis pe unii cu gândul la o informație mai veche potrivit căreia patronul Universității s-ar pregăti să preia CSA Steaua.

Deși Mihai Rotaru pare hotărât să o încheie cu fotbalul, Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu crede într-o astfel de posibilitate și respinge și teza potrivit cărei acesta se pregătește să preia echipa de fotbal a clubului Armatei.

„Părerea mea este că Rotaru nu va pleca niciodată de la Craiova. Dacă pleacă de la Craiova se curăţă. Ăsta şi Gigi au fotbalul în sânge. Nu pot fără fotbal. El face toată treaba asta doar pentru a mai linşti galeria, care foarte înfierbântată”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Orangesport.

Mihai Rotaru a negat că ar intenționa să preia Steaua

Imediat după apariția informațiilor potrivit cărora se pregătește să preia Steaua, în 2021, Mihai Rotaru a negat o astfel de posibilitate.

„Nici măcar o glumă nu e asta. E o glumă, nu mă interesează să investesc vreodată la nicio altă echipă de fotbal din România.Păi eu stau cu Mititelu pe cap de 7 ani și acum mă iau cu Gigi? Înseamnă că sunt masochist!

Mi-am păstrat capul pe umeri ,dar nu se știe niciodată pe unde o iau. Însă la Universitatea Craiova nu am terminat ce am de făcut, adică o echipă care să fie independentă.

Scopul meu e de a crea o Universitatea Craiova care să nu fie dependentă de aportul de capital al unui patron.

Știu că sunt unii care mizează totul pe un singur sezon, ca la cazino, roșu sau negru, dar în acest moment clubul este departe de a se autofinanța”, spunea Mihai Rotaru, în urmă cu un an și jumătate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!