Vin MILIOANELE la Rapid! Moraru anunta primele achizitii dupa ce a preluat clubul! Ce se intampla cu Ganea

Vin MILIOANELE la Rapid! Moraru anunta primele achizitii dupa ce a preluat clubul! Ce se intampla cu Ganea

Moraru a intrat in posesia a 75% din pachetul de actiuni al Rapidului. Ii face pe fani sa viseze si spune ca jucatorii nu vor mai avea probleme cu banii de acum inainte. La Rapid sunt anuntate achizitii importante in perioada urmatoare.

Desi n-a fost numit de Moraru, Ganea are sustinerea noii conduceri. In functie de atingerea obiectivelor pe care le are, antrenorul va continua sau nu in Giulesti, anunta omul de afaceri.

"Rapid e un brand mare, era pacat sa dispara. Vreau ca fostii actionari sa mai aiba niste mici procente. Am ales Rapid pentru traditie si pentru suporterii minunati. Toata familia m-a sustinut, este unica achizitie unde familia a votat in unanimitate.

Avem mai multe oferte de la impresari straini pentru aducerea unor jucatori la Rapid. Saptamana viitoare vom decide, alaturi de staff-ul tehnic, cine va veni. Ganea are obiective, dar are nevoie si de conditii. Noi vom aduce jucatorii. Avem un plan pe care il vom respecta. Important e ca jucatorii sa aiba salariile la zi pe viitor. E un obiectiv care conteaza foarte mult", a spus Moraru.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies