Rapid Ionel Ganea Nicolae Stanciu Superliga

Rapidistii si-au ales antrenorul dupa concursul de CV-uri, Ganea va fi OFERTAT! Ce nume surpriza poate veni in conducere:

Rapidul ar putea avea un nou antrenor la meciul cu Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Iulie 2014, 16:53
Data actualizarii: Joi 24 Iulie 2014, 17:24

Cu doar doua zile pana la primul meci al noului sezon din Liga I, rapidistii nu cunosc inca numele omului care va prelua clubul, nici pe cel al antrenorului care va conduce echipa in sezonul viitor.

Aflati intr-o situatie financiara extrem de dificila, fara jucatori si cu o pregatire inceputa extrem de tarziu, rapidistii incearca acum sa gaseasca cat mai repede solutii.

Astfel, administratorul financiar al clubului, Cristina Andronache, a organizat un concurs de CV-uri pentru a putea numi, impreuna cu ceilalti oameni din conducere, noul antrenor din Giulesti. Andronache, presedintele Nicolae Manea si directorul sportiv Danut Perja au studiat astfel cele 35 de CV-uri sosite pe adresa clubului, oprindu-se asupra a trei nume - Ionel Ganea, Adrian Iencsi si Marian Rada (cel care ocupa in acest moment functia de director tehnic si asigura interimatul pe banca echipei).

Digisport noteaza ca, dupa mai multe ore de deliberare, comisia formata din Cristina Andronache, Nae Manea si Danut Perja s-a oprit asupra lui Ionel Ganea, antrenor care va primi o oferta in urmatoarele zile.

In cazul in care antrenorul va fi multumit de conditiile contractuale, acesta va prelua echipa cel mai tarziu saptamana viitoare.

Nume surpriza pentru conducere

Pe langa fostul golgheter Ionel Ganea, rapidistii vor mai incerca in perioada imediat urmatoare sa convinga o fosta legenda a clubului. Este vorba despre fostul capitan Nicolae Stanciu, cel care a jucat peste 330 de meciuri pentru formatia de langa Podul Grant.

Conditia aducerii lui Nae Stanciu in conducerea administrativa a fost pusa de cei 4 suporteri care detin in acest moment actiunile clubului la negocierile cu Valerii Moraru.

Modifică setările cookies