Liga 1

Viitorul, echipa cu ce mai multi fotbalisti in echipa TURULUI, Steaua, Astra si Craiova au cate doi. Cum arata primul 11 si cine e antrenorul

LPF a alcauit cea mai buna echipa a turului de campionat. Din aceasta nu lipseste goleadorul Budescu, dar nici noua speranta a Viitorului, Florin Tanase. Internationalul Denis Alibec e rezerva, in timp ce pe banca tehnica ar sta Mircea Rednic.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2015, 13:24
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2015, 13:43

Sezonul regulat din Liga 1 a trecut deja de jumatate, iar LPF a alcauit echipa turului de campionat. Chiar daca noul format nu mai aduce o pauza competitionala intre tur si retur, ci una intre sezonul regulat si Play Off/Play Out, Liga a ales cei mai buni fotbalisti ai campionatului romanesc.

In primul 11 ales de LPF isi fac loc nu mai putin de patru jucatori ai Viitorului, revelatia lui 2015, cate doi de la Astra, Steaua si CSU Craiova, dar si un dinamovist.

In echipa ideala a Ligii 1 de pana acum intra cinci jucatori sub 23 de ani si doar doi straini din cei 116 care au bifat minute pana acum.

Cel mai bun antrenor al turului a fost ales Mircea Rednic, fostul campioan al Romaniei. Acesta a reusit sa inchege o echipa competitiva la Dinamo, iar "cainii" viseaza din nou la o clasare pe podium.

Echipa turului

Portar: Cristi Balgradean (CSU Craiova)
Fundasi: Pedro Queiros (Astra), Robert Hodorogea (Viitorul), Alin Tosca (Steaua), Bogdan Vatajelu (CSU Craiova)
Mijlocasi: Razvan Marin (Viitorul), Cosmin Matei (Dinamo)< Adnan Aganovic (Viitorul), Alexandru Chipciu (Steaua)
Atacanti: Constantin Budescu (Astra), Florin Tanase (Viitorul)

Rezerve

Silviu Lung (Astra)
Vasco Fernandes (Pandurii)
Florin Bejan (ASA Targu Mures)
Nicusor Stanciu (Steaua)
Bojan Golubovic (CSMS Iasi)
Filip Jazvic (ASA Targu Mures)
Denis Alibec (Astra)

Modifică setările cookies