VIDEO Reactia de senzatie a lui Rusescu intrebat daca Iancu a venit GRAS la primele antrenamente :) Cum a facut

Iancu a revenit la antrenamentele Stelei dupa operatia la genunchi. Pentru ca nu a mai jucat de luni bune, Iancu a pus cateva kilograme in plus.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 15:07
Data actualizarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 15:12

Iancu s-a prezentat cu 5 kilograme in plus in primul cantonament al iernii la Steaua, organizat in Spania.

Raul Rusescu a fost aproape sa rada cand a fost intrebat de problemele de greutate ale lui Iancu. Si Rusescu a avut in trecut probleme cu kilogramele. Le neaga acum:

"Nu, n-am trecut. Asa s-a vehiculat. Pentru Gabi nu este usor, sta de ceva vreme. Se antreneaza si spera sa-si revina cat mai repede."

"Eu cred ca Iancu, in momentul in care a fost adus la Steaua, cei care l-au vazut au crezut in el, au vazut ceva in el si va demonstra.", a declarat Rusescu, vizibil amuzat de situatie.

De la revenirea in Ghencea, nu kilogramele i-au mai dat batai de cap lui Rusescu, ci accidentarea suferita in meciul cu ASA Tg. Mures: "Nu m-am obistuit cu masca 100%, dar trebuie s-o port cel putin pana la vara. Nu vreau sa fac din Muresan un martir. Vrea ca ceea ce a facut el sa fie pedepsit. Daca el considera ca e normal ce a facut, atunci avem o problema mare. Nu vreau sa fie dat in judecata, vreau sa fie pedepsit gestul in sine, nu jucatorul."

"Nu am vorbit cu el, dar nu am ce sa vorbesc cu el. A incercat sa ma caute, dar nu am ce sa vorbesc cu el. Nu stiu daca s-ar da frau liber violentei in fotbal, dar au fost lucruri tragice care s-au petrecut. Nu pot sa spun in cuvinte cat m-am speriat. Cel mai mult s-au speriat cei din familia mea. A fost cel mai greu moment din viata mea. Ma bucur ca s-au remediat problemele cele mai serioase, pentru ca o perioada vedeam dublu. Acum sunt foarte bine, ma bucur ca pot sa ma antrenez. Nu exista niciun risc acum, singurul risc ar fi sa primesc o lovitura similara. Asta ar insemna dezastrul."

Rusescu a comentat si metodele de antrenamente aduse de Galca la Steaua:

"Costel Galca a venit la Steaua cu o mentalitate diferita. A incercat sa implementeze metode noi si diferite de antrenament. Faptul ca am lucrat cu mingea nu inseamna ca sunt antrenamente usoare, ci grele. Pana in momentul in care suntem matematic campioni trebuie sa fim concentrati. Avem obiective si pentru asta suntem pregatiti. Daca managerul lui Tamas spune prostii, nu trebuie sa le comentez eu."

Modifică setările cookies