VIDEO Victor Pițurcă, amendă drastică pentru fotbalistul care era într-o relație cu Bianca Drăgușanu: „Erau reguli foarte stricte!”

Victor Piturca Bianca Dragusanu FCSB Florin Gardos Razvan Stanca Superliga Victor Pițurcă
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 15:00
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 15:01

Din ianuarie 2020, de când a plecat de la Universitatea Craiova, Victor Pițurcă (66 ani) nu a mai acceptat un alt angajament. Însă, în cei 28 de ani de carieră, fostul selecționer a fost protagonistul unor povești memorabile. 

Răzvan Stanca, taxat de Victor Pițurcă în cantonament

Una s-a petrecut în 2010, când și-a început al doilea mandat la Steaua București (n.r. actuala FCSB). În cantonamentul premergător sezonului, Florin Gardoș (34 ani) a mărturisit că Victor Pițurcă a stabilit un set strict de reguli. Iar cel care a făcut abatere de la el a fost Răzvan Stanca (43 ani), care a intrat în direct la o emisiune TV, după depărțirea de Bianca Drăgușanu (40 ani). 

„Cantonamentul a fost un coșmar. Pe lângă că era fizic foarte greu, cu trezit la 7, pe nemâncate, plecam dormind cu autocarul spre teren. Era cel mai greu antrenament la 7 dimineața.

Erau regulile foarte stricte. O fază amuzantă a fost când la ora 22:00 se dădea stingerea, nu aveai voie televizor, laptop. Era obligatoriu să închizi tot și ne puneau să ne ținem cartelele pe exterior, să poată intra cine vrea în cameră.

Unul dintre colegi în acea perioadă fusese într-o relație cu Bianca Drăgușanu. E vorba de Stanca, portarul. Pe la 22:15, nea Piți, pac cartela, Stanca cu laptopul în față, în direct la Capatos. 

Regula era că laptopul era confiscat. Atunci, Stanca și-a luat amendă 500 de euro. Am făcut ședință după aceea și ne-a dat exemplul lui de așa nu”, a declarat Florin Gardoș la „Fiță cu Adiță”. 

Victor Pițurcă: „FCSB are cel mai bun lot. Lupta se dă între ei, Farul, CFR Cluj și Craiova”

Fostul selecționer anticipează o luptă în patru pentru titlu, cu Farul, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova. Victor Pițurcă nu a nominaizat-o și pe Rapid, care se află acum pe poziția a patra în Liga 1, la doar două puncte în spatele lui FCSB.

„Cred că FCSB-ul e în continuare în lupta la titlu, chiar și Craiova. Nu e diferență mare ca valoare. Eu cred că FCSB-ul ar avea cel mai bun lot.

O echipă care joacă la un nivel bun poate să învingă orice echipă din campionatul nostru. Eu cred că bătălia se va duce în patru: Farul Constanța, Clujul, FCSB și Craiova. Oricare dintre aceste echipe, dacă prinde un culoar bun și câștigă meci de meci, poate să câștige acest campionat”, a spus Victor Pițurcă pentru știrile PRO TV și www.sport.ro.


Victor Pițurcă scoate o echipă din lupta pentru titlu și anunță: "FCSB are cel mai bun lot" pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!