Victor Becali și-a spus părerea despre decizia românului pe care s-a oferit suma de 1,2 milioane euro

daniel paraschiv Dinamo Kiev Hermannstadt Victor Becali Superliga
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 17:27
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 17:37

Impresarul a avut un comentariu scurt și la obiect despre atacantul cotat la 800.000 de euro.

Victor Becali a comentat decizia lui Daniel Paraschiv de a refuza oferta primită de la formația lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.

A fost în lotul lui CFR, însă campioana a renunțat repede la el. Și-a arătat însă clasa la Hermannstadt și e unul dintre cei mai buni jucători din Superliga. 

Victor Becali, despre Daniel Paraschiv

Dinamo Kiev a pus pe masă 1,2 milioane de euro pentru transferul lui Paraschiv, sumă la care se adaugă și bonusuri, însă atacantul a recunoscut că îi este teamă să facă pasul din cauza războiului din Ucraina. Nici propunerea din Ungaria, de la MOL Fehervar, nu l-a atras foarte mult pe golgheterul Sibiului, astfel că a decis să rămână sub comanda lui Marius Măldărășanu până la vară.

”Paraschiv  să se ducă în război? Îl avem acolo pe nea Mircea Lucescu, care stă prin bombardamente, ne mai trebuia unul? Înţeleg jucătorul că nu vrea să meargă acolo, normal!

E viaţa lui, e băiat tânăr, ce să facă? Acum, nu ştiu cât de real a fost interesul pentru el”, a declarat Victor Becali, potrivit Prima Sport.

Daniel Paraschiv a debutat cu gol în naționala României 

În cele 25 de meciuri jucate în actuala stagiune, Daniel Paraschiv a marcat 10 goluri pentru FC Hermannstadt și a oferit trei pase decisive. Fotbalistul născut la Brașov este depășit în clasamentul golgheterilor doar de Marko Dugandzic (Rapid, 15) și Andrea Compagno (FCSB, 14).

800.000 de euro este cota de piață a lui Paraschiv, conform Transfermarkt. Un meci și un gol are Paraschiv la naționala României - amicalul cu Moldova, din noiembrie, scor 5-0.

Replică pentru Dan Petrescu

CFR Cluj l-a cedat gratis pe Daniel Paraschiv la Hermannstadt, după ce în prima fază l-a trimis acolo sub formă de împrumut. Adus în Gruia în mandatul lui Șumudică, Paraschiv nu a fost păstrat nici de actualul antrenor, Dan Petrescu.

"Bursucul" spune că a fost o mare greșeală să-l cedeze definitiv pe Daniel Paraschiv la Hermannstadt: "Cu privire la Paraschiv, aș vrea să fac o remarcă, pentru că prin toate ziarele a apărut, toți comentatorii spun la toate meciurile: că Dan Petrescu l-a cedat prea ușor la Paraschiv.

Eu nu l-am antrenat nicio zi, nici nu știam cum arată sincer. Deci, eu nu l-am văzut. Nu am fost la echipă când a fost el aici. Eu nu l-am antrenat, eu nu l-am dat afară, eu nu l-am văzut pe Paraschiv. Băiatul acesta este, în momentul de faţă, cel mai bun atacant român", a declarat Dan Petrescu.

Daniel Paraschiv i-a dat replica lui Dan Petrescu: "M-a sunat într-o zi domnul Dani Coman, care era președinte la noi. Mi-a zis că CFR Cluj și Hermannstadt au căzut de acord cu un transfer definitiv. Dacă sunt de acord.

Nu am mai stat să spun pe la CFR, să întreb. Să le strâng mâna. Dacă v-ați inteles, foarte bine. Eu vreau să continui la Sibiu.

Pot să spun că domnul Dan Petrescu nu m-a avut pe mână, pentru că nu m-a văzut la niciun antrenament. Nu știu dacă a știut că sunt jucătorul CFR-ului sau nu. Și eu cred că a știut până la urmă. Bănuiesc că ești conștient de jucători pe care îi ai sub contract", a spus jucătorul, citat de Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!