Florinel Coman Dinu Todoran FCSB Superliga

"Nu cred că nu va avea oferte în iarnă". Jucătorul de la FCSB care ar putea să plece în perioada de mercato

Florinel Coman a avut un debut de sezon în care a arătat o formă extraordinară de joc, fiind decisiv în mai multe rânduri pentru FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 11:21
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 11:46

Mijlocașul vicecampioanei României are o clauză de reziliere de cinci milioane de euro, iar Dinu Todoran este de părere că fotbalistul ar putea prinde o ofertă generoasă în perioada de transferuri din iarnă.

"Este un jucător care se pregătește la intensitate maximă, la fiecare antrenament. În ultima perioadă a fost jucătorul care a făcut diferența și care a adus puncte.

Nici nu mă gândesc că nu va avea oferte din străinătate în perioada de transferuri din iarnă. Nu are cum să nu aibă. Depinde și care este politica celor de la Steaua (n.r. FCSB), dacă își doresc să îl dea.

Există acea clauză, dar și jucătorul trebuie să accepte oferta. Că așa vine o echipă nu știu de unde, plătește 5 milioane de euro, dar îi oferă un salariu mai mic", a declarat Dinu Todoran, potrivit DigiSport.

Gică Hagi laudă un fotbalist de la FCSB: "Cel mai bun România"

Gică Hagi, antrenorul Farului Constanța, a vorbit despre Florinel Coman, winger-ul de la FCSB care se află într-o formă de vis, dar care s-a accidentat în timpul meciului cu FC Voluntari (0-0).

„Regele” a precizat că se bucură pentru Florinel Coman și că e un jucător care poate face diferența în orice moment. De asemenea, Hagi a subliniat că winger-ul ar putea fi cel mai bun jucător din România în acest moment.

"Mă uit la orice jucător, la orice meci se joacă în fiecare zi. Mă uit 24 din 24 la toți jucătorii și la tot ce înseamnă Europa. Mă documentez pentru că este meseria mea și trebuie să fim atenți la tot ce mișcă.

Mă bucur pentru Florinel Coman că a demonstrat deoarece merita. Ne-a demonstrat că este un jucător foarte bun, un jucător care face diferența, probabil cel mai bun jucător acum din România.

Un jucător mare trebuie să meargă afară, trebuie să joace la echipele mari, să arate acolo, dar el are un potențial enorm. Păcat că patronul de la FCSB nu i-a dat drumul când a avut oferte de afară pe bani mulți. Păcat mare", a spus Gică Hagi, potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!