Mihai Stoica alexandru baluta FCSB Superliga

Mihai Stoica anunță ce se întâmplă cu jucătorul de la FCSB care nu va mai fi văzut pe bancă

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat prestațiile mai multor jucători ai echipei din remiza cu FC Voluntari, scor 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 09:43
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 09:40

Întrebat despre Alexandru Băluță, care a intrat la pauză și a avut o ocazie mare pe finalul jocului, când a nimerit bara, Mihai Stoica are o părere diferită față de mai mulți specialiști și spune că fostul jucător al Universității Craiova a făcut un meci foarte bun, însă are nevoie de "o injecție de moral".

Mihai Stoica: "Băluță a făcut diferența, dar are nevoie să marcheze"

După meciul cu FC Voluntari, Gigi Becali a anunțat că Băluță "nu va mai fi văzut pe banca de rezerve", patronul celor de la FCSB fiind impresionat de viteza adusă în joc de fotbalistul transferat în această vară.

"Băluță are nevoie de o injecție de moral, are nevoie să marcheze pentru a scăpa de tracul ăsta. E un copil foarte bun, dar își pune prea mare presiune pe el. 

Băluță a fost exact ce trebuia. S-a întâmplat ca o execuție inițiată de el să nu îi găsească bine pregătiți pe colegi, dar el a jucat foarte bine. A fost jucătorul care a făcut diferența în partea a doua meciului. El și Ovidiu Popescu, doar că Ovidiu Popescu a dispărut după primele 20 de minute", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 11 meciuri a strâns Alexandru Băluță în acest sezon. Craiovanul nu a marcat niciun gol, însă a oferit două assist-uri

Gigi Becali: "Pe Băluță nu o să-l mai vedeți pe bancă"

De la meciul următor, Gigi Becali dă asigurări că Alexandru Băluță nu va mai lipsi din primul 11. La meciul cu FC Voluntari, fostul jucător al Universității Craiova a intrat în minutul 46, a avut o evoluție ștearsă și a semnat cea mai mare ocazie a meciului, bara din prelungiri. Totuși, Becali spune că apreciază foarte mult viteza lui Băluță.

"Am mai greșit iar, nu eu, ei, că au jucat cu Compagno din prima pentru că ne consultăm, au zis că e în mare formă. Dacă jucam cu Băluță din prima, aveam mai mare viteză. 

Băluță e un câștig. Că ratează, că face, că drege... Băluță înseamnă pentru mine viteză la FCSB. Joc în viteză când e el în teren. Deci pe el n-o să-l mai vedeți pe bancă. Lixandru nu va mai fi inter și Băluță nu va mai fi pe bancă", a spus Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!