Dorinel Munteanu: "Ne facem de RAS! E tragic ce s-a intamplat cu Ilie!"

Autor: Sport.ro
Marti 21 Septembrie 2010, 10:54

	Dorinel Munteanu: "Ne facem de RAS! E tragic ce s-a intamplat cu Ilie!"

"A fost o greseala faptul ca am antrenat Steaua" spune Dorinel Munteanu, care e lider in Liga I si se pregateste chiar de meciul cu Steaua.

"Steaua a jucat mai bine in prima repriza, in a doua a fost Astra la conducere, egalarea venind normal. Imi doresc ca impreuna cu echipa sa ne calificam in faza urmatoare si apoi ne vom gandi la Steaua. Mirajul Stelei a mai facut o victima, asa cum am fost si eu. Am gresit ca am acceptat oferta patronului. La Steaua nu ma surprinde nimic, pentru ca asa este. Este foarte dificil sa ramana un antrenor pe un sezon la Steaua. Cei de-acolo trebuie sa invete, continuitatea este temelia performantei.

Suporterii au o problema mare cu o persoana anume, si asta afecteaza echipa. Ma asteptam ca Ilie sa reziste mai mult. S-a dovedit ca Steaua in ultimii 5-6 ani se lupta pentru locurile 3-4. Am fost privilegiat pentru ca am stat o luna jumatate", a spus Dorinel Munteanu la Sport.ro.

Dorinel e fericit dupa ce a scapat din Ghencea. Are parte de liniste la Otelul si a ajuns pe primul loc in clasament. "Noi nu ne gandim ca suntem lideri, dar imi felicit echipa ca a muncit pe teren si a obtinut punctele. O sa fie greu pana la final, dar cert este ca avem un obiectiv intern pe care speram sa-l indeplinim. Ne dorim si Cupa Romaniei, dar este un drum lung pana la finala. Trebuie sa trecem fiecare etapa in parte, iar prima este cu Astra" a spus Munteanu.

Cetățenii din București se pot programa pentru vaccinare anti-Covid și în județul Ilfov
BRAT

Modifică setările cookies