Vicecampionii de la ASA, incantati de sosirea lui Dan Petrescu: "E cel mai bun antrenor cu care am lucrat". Ce planuri au pentru noul sezon

Edi Stancioiu, portarul titular al ASA-ului, a vorbit la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro, despre numirea lui Dan Petrescu in functia de antrenor al vicecampioanei.

Veteraul din poarta ASA-ului spune ca vicecampionii sunt gata sa lupte sub comanda lui Dan Petrescu pentru oprirea Stelei din cursa catre un nou titlu. Targ-muresenii viseaza la primul trofeu al Ligii I, dupa ce in sezonul recent incheiat au fost la 2 minute distanta de o performanta istorica. 

De asemenea, Edi Stancioiu a facut o dezvaluire surprinzatoare, spunand ca Laszlo Sepsi n-a semnat cu FC Nurnberg, desi transferul a fost anuntat pe siteul oficial al clubului german.

"Avem asteptari mari, trebuie sa incercam sa ne pastram echipa pe cat posibil, ca sa ne putem bate si la anul la titlu. La ASA au fost jucatori de mare caracter, au trecut peste problemele financiare si au jucat pana la final. Acum, avem asigurari ca totul se va rezolva. 

Nu ne sperie stilul lui Dan Petrescu, stim ca e un profesionist si vom incerca sa ne ridicam la nivelul asteptarilor sale. Suntem pregatiti fizic si psihic pentru un nou sezon si asteptam cu nerabdare debutul campionatului.

Jucatorii mari trebuie sa stie sa joace cu presiune. Trebuie sa ne indeplinim obiectivul la anul, chiar daca acum vom fi tratati altfel.

Eu am vorbit cu Sepsi mai devreme si mi-a spus ca nu a semnat. A zis ca ia in considerare si ramanerea la ASA, dar totul depinde de oferte. Intr-adevar, daca va primi o oferta mai buna financiar, va pleca, pentru ca trebuie sa-si asigure si el viitorul.

Eu sper sa ramana cat mai multi jucatori, pentru ca am fost un grup unit, o familie. Am fost la 2 minute de titlu si speram ca la anul sa il obtinem.

Pentru mine e greu sa mai primesc o oferta financiara mai buna decat la ASA. Am un contract aici, sunt un tip statornic si vreau sa raman. Am stat 19 ani la Sportul, alti 8 la CFR Cluj, nu-mi place sa schimb echipele.

Am lucrat cu Dan Petrescu de doua ori la Sportul, ne-am inteles foarte bine. Pentru mine a fost unul dintre cei mai buni antrenori", a spus Edi Stancioiu la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies