VEZI de ce nu poate sa-l aduca Mititelu pe Bergodi la Craiova!

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Septembrie 2009, 19:35

Mititelu a pus ochii pe italianul Bergodi, demis de la Steaua dupa ce i-a interzis lui Gigi Becali sa intre in vestiar, la pauza meciului cu Sheriff. Seful Craiovei inca nu a gasit solutia sa-l poata lua pe Bergodi. VEZI cine interzice transferul!

“Nu prea stiu ce s-a intamplat intre Bergodi si Becali. Nu cred ca antrenorul poate sa ii interzica patronului sa intre in vestiar. Eu nu ma mai duc la vestiar in pauza pentru ca sunt suspendat. Inainte mai mergeam, mai ales cand echipa era condusa. Ii lasam 4-5 minute sa se linisteasca, iar apoi ascultam ce le spunea antrenorul sa joace in repriza a doua. Eu nu ma implicam.

M-as fi gandit la varianta Bergodi, dar in relugament nu exista nicio portita de scapare. Daca as gasi o chichita in regulament, m-ar interesa. Un antrenor trebuie sa inteleaga ca un presedinte are dreptul sa intre in vestiar cand vrea el.

Unii antrenori romani injura ca la usa cortului si chiar ii bat pe fotbalisti in vestiar. Cum sa discut cu Bergodi cand nu el nu poate sa antreneze Craiova. Am vrut sa il sun pe Panduru, dar imediat dupa ce m-am hotarat, l-a luat Steaua”, a spus Mititelu la Sport.ro

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies