Vestiarul de la CFR fierbe! "Nu ne-au dat banii pentru Liga Campionilor de un an de zile!" Dezvaluire nebuna din interior:

Autor: Sport.ro
Sambata 21 Septembrie 2013, 18:59

	Vestiarul de la CFR fierbe! "Nu ne-au dat banii pentru Liga Campionilor de un an de zile!" Dezvaluire nebuna din interior:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Cu obiective importante in acest sezon, CFR are in vestiar jucatori care nu sunt multumiti de relatia cu conducerea, mai exact cu banii pe care ii au de luat.

Este vorba despre sumele pe care jucatorii trebuiau sa le primeasca pentru anul trecut, pentru participarea in grupele Ligii, si pentru acele 10 puncte pe care le-au obtinut intr-o grupa cu United, Galatasaray si Braga.

"Nu am primit banii pentru Liga Campionilor, speram sa rezolvam problema in vestiar! La echipa nu gresesc doar aceeasi jucatori mereu. La noi sunt dati exemplu negativ aceeasi patru jucatori de fiecare data. Uitati-va cati jucatori noi au sosit, nu exista blazare. Pandurii are jucatori mai buni decat noi. Jucatorii buni nu se masoara dupa salarii, ci dupa ce fac in prezent", a spus Felice Piccolo, citat de Ziare.com.

Piccolo joaca la CFR din 2010 si are 30 de ani.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT