Veste URIASA pentru fotbalul romanesc! LPF propune spectatori la meciurile din Liga 1! "Noi am sustinut aceeasta idee la fotbal"

Liga 1 LPF Superliga Veste URIASA pentru fotbalul romanesc! LPF propune spectatori la meciurile din Liga 1! "Noi am sustinut aceeasta idee la fotbal"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iunie 2020, 20:35
Data actualizarii: Marti 02 Iunie 2020, 20:36

Liga 1 va reveni fara spectatori in weekend-ul 13-14 iunie.

Liga 1 va reveni in mai putin de doua saptamani, insa fara spectatori. Chiar daca Iohannis a anuntat ca la spectacolele in aer liber vor fi permise 500 de persoane, la fotbal nu se aplica aceleasi reguli.

Justin Stefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre aceasta situatie si spune ca LPF a sustinut ca cele 500 de persoane sa fie lasate si la fotbal sau sa se aplice un sistem ca in strainatate, unde este permisa ocuparea unui anumit procent din stadion.

"Atunci cand Iohannis a permis ca spectacolele sa se poata desfasura cu 500 de spectatori, noi am sustinut aceasta idee si la fotbal. Mai ales ca stadionul de fotbal e un spatiu mai larg. 500 e o cifra mai mult decat rezonabila. Cred ca trebuie sa ne inspiram din alte tari, unde s-a stabilit ca un anumit procent din stadion sa poata fi ocupat.", a spus Justin Stefan la Digi Sport.

Secretarul LPF a vorbit si despre problema comunicarii echipelor din cupele europene la UEFA. Asteapta ca data limita sa fie schimbata, pentru ca Liga 1 sa se poate incheia in liniste.

"Este posibil ca UEFA sa extinda termenul pentru echipele de cupe europene pana pe 3 august. Incepand cu 12 iunie vom avea fotbal in Liga 1. Astazi am purtat discutii pentru Cupa Romaniei deoarece erau anumite date neclare.", a mai spus Justin.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!