Constantin Budescu Lupii Galbeni Petrolul Ploiesti Superliga

Veste bună pentru Petrolul Ploiești! Constantin Budescu a anunțat că din iarnă va fi la capacitate maximă 

Constantin Budescu a vorbit despre momentul în care va fi la capacitate maximă din punct de vedere fizic. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 18:30
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 18:31

În această vară, Constantin Budescu (33 ani) a revenit la Petrolul Ploiești. Mijlocașul ofensiv a semnat cu clubul său de suflet chiar când era în plin proces de recuperare, după accidentarea pe care a suferit-o în primăvară, pe când evolua la FC Voluntari. 

Constantin Budescu va fi la capacitate maximă din iarnă 

Cu 5 prezențe în acest sezon pentru „lupii galbeni”, 3 în Superligă și două în Cupa României, Constantin Budescu a anunțat că după pregătirea de iarnă va fi apt 100% din punct de vedere fizic. 

„O perioadă bună pentru mine, am venit după accidentare și aveam nevoie de un pic de pregătire în plus. Echipa este bine, suntem într-o poziție bună, sperăm să acumulăm cât mai multe puncte.

Sunt din ce în ce mai bine după această accidentare delicată, zic eu că sunt aproape acolo, dar după pregătirea de iarnă o să fiu 100%”, a declarat Constantin Budescu pentru ProSport

După 18 etape, Petrolul Ploiești ocupă locul 7 în campionat, cu 26 de puncte. Și are același punctaj cu FCSB, care se află pe poziția a șasea, ultima care duce în playoff. 

Constantin Budescu, iritat când a fost întrebat de Gabi Tamaș 

Întrebat despre decizia lui Gabi Tamaș (39 ani) de a face plângere penală împotriva lui Nae Constantin (48 ani), Constantin Budescu nu a dorit să comenteze și a avut o reacție acidă la adresa reporterului.

„Nu am văzut că a făcut, nu am mai vorbit cu el, dar nici nu mă uit prin ziare. Nu știu, e în afara fotbalului, dacă vrei să mă întrebi de fotbal, vorbim, așa...de altceva.. Vrei să fac și eu vreo plângere penală sau ce vrei să fac? Dacă mă întrebi de fotbal, vorbim, așa...

Cred că antrenorul e liniștit, e important ce facem la echipă noi. Avem trei victorii în campionat, suntem acolo sus, ne doream să fim și în Cupa României, din păcate în această seară nu am reușit să băgăm mingea în poartă și cam asta a fost”, a spus Constantin Budescu, la începutul lunii noiembrie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!