Victor Becali Dorin Rotariu FCSB Superliga

Verdictul lui Victor Becali în privința lui Dorin Rotariu: "Nu ai ce să zici"

Dorin Rotariu a debutat pentru FCSB în partida cu FC Voluntari, încheiată la egalitate, scor 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 22:00
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 22:14

Noua achiziție a vicecampioanei României a fost titular în meciul din etapa a 13-a din Superligă și a fost schimbat la pauză, evoluția sa nefiind una spectaculoasă. 

"Rotariu, din prima, de când l-am băgat, așa a fost intenția, să joace o repriză. Ei au spus că are calitate, dar spre final puțin căzut. Tot greșeala mea, joacă pentru că am zis că joacă. 

Nu pot să spun că am fost nici încântat de el, că n-aveam cum, dar nu pot să spun nici că a jucat rău. El a dat o pasă care trebuia să fie gol. Eu vă spun gândurile mele, eu vă spun ce o să fac eu, ce comentează ei că nu face Becali bine e problema lor", a spus Gigi Becali la o zi după confruntarea cu FC Voluntari.

Verdictul lui Victor Becali despre Dorin Rotariu

Impresarul a vorbit despre prestația noului fotbalist de la FCSB, explicând că nu poate fi o certitudine că va reuși să se readapteze la competiția din România.

"A debutat Rotariu, dar nu poți să judeci ce joacă după doar un meci. Cât a jucat, o repriză? Nu ai ce să zici. Cred că Rotariu trebuie să se adapteze fotbalului din România din nou, dacă se va readapta.

Vom vedea în meciurile viitoare dacă poate trece repede peste pauza de meciuri în care nu a jucat", a spus Victor Becali, potrivit iAMSport


Declarațiile lui Gigi Becali (23/10/2023) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!