Verdictul lui Basarab Panduru după sancțiunea primită de FCU Craiova: "Cred că nu a fost niciodată în istoria fotbalului"

Sepsi OSK - FCU Craiova Basarab Panduru FCU Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 18:53
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 19:04

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a dat verdictul în cazul meciului Sepsi - FCU Craiova, din 29 ianuarie, suspendat pentru scandări xenofobe din partea galeriei oaspeților.

Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi OSK să câștige meciul la ”masa verde”, cu 3-0, iar FCU Craiova să fie joace fără suporteri în deplasare pentru următoarele șase partide. În plus, ambele cluburi au fost amendate: 25.000 de lei pentru Sepsi și 22.500 de lei pentru FCU Craiova.

În urma acestei decizii, Sepsi OSK, care ocupă ultimul loc de play-off, s-a distanțat la șapte puncte de FCU Craiova în clasament. Pe locul șapte este Petrolul, care are patru puncte în minus față de echipa lui Cristiano Bergodi.

Basarab Panduru, consternat de sancțiunea primită de FCU Craiova
 

"De ce doar în deplasare? Cum ai ales asta, doar în deplasare? Că nu am mai auzit... cred că nu a fost niciodată în istoria fotbalului aşa ceva.

Doar în deplasare, adică nu acasă şi doar în deplasare, cum au gândit? Că e interesant, să ştiu şi eu aşa, cât de cât, pentru mine. Nu că m-ar interesa aşa.

Acolo s-a întâmplat şi acolo plăteşti, în deplasare? Ce e asta? Nu e nicio logică, bănuim noi. Nu am auzit în viaţa mea aşa ceva, doar în deplasare.

Pare ciudat, nu am treabă şase etape, dacă asta ai hotărât, ok, dar acum să zici şase etape în deplasare...", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!