FCU Craiova i-a prelungit contractul "Omului-orchestră!" Anunțul făcut de gruparea lui Adrian Mititelu 

vlad achim Adrian Mititelu FCU Craiova Fotbal intern Adrian Mititelu
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 18:36
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 18:52

Echipa lui Adrian Mititelu a arătat consistență la mijlocul terenului în acest sezon și datorită unui fotbalist experimentat.

FCU Craiova a anunțat azi că i-a prelungit contractul până în 2024 lui Vlad Achim, fotbalist despre care Marcel Pușcaș, președintele clubului, scrie în termeni laudativi zilele trecute și îl propunea la prima reprezentativă. 

Vlad Achim e unul dintre cei mai constanți mijlocași din Superliga. 

“Suntem încântaţi să anunţăm faptul că am ajuns la un acord cu Vlad Achim pentru a-şi prelungi înţelegerea actuală până în anul 2024”, a notat gruparea olteană pe Facebook.

Achim este legitimat la FCU 1948 din iulie 2021.

În acest sezon, Vlad Achim a adunat 23 de meciuri pentru FCU Craiova, 21 în campionat și două în Cupa României, în care a reușit să marcheze două goluri și să ofere o pasă decisivă. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Ceahlăul, Viitorul Constanța (n.r. actuala Farul Constanța), FCSB, FC Botoșani, și Dinamo. 

"Istoria echipei naționale este plină de exemple. Eu, personal am o selecție, Oblemenco, niciuna. Dobrin are 48, Răzvan Cociș, 50. Șamd.

De dată recentă, tânărul Dragoș Nedelcu are 6 selecții, doar pe baza "perspectivei" sale văzută de trendul Hagi și a viitorului său. Nimic din perspectiva, etalarea, demonstrația fotbalistică a lui Nedelcu nu m-a făcut vreodată să-l văd măcar convocat în echipa României, darmite să și joace.

La fel Bordeianu, de la CFR Cluj. Spre deosebire de Vlad Achim, un om neajutat, nerecomandat, care s-a născut bătrân și deștept în fotbal. Achim, pe unde a fost a jucat. Fără pile, fără relații, a fost util oriunde.

Ajuns la 33 de ani, titular la Ceahlăul, Steaua, Viitorul, Dinamo, FCU Craiova, Vlad nu mai trebuie să se prezinte. Absolut toți au avut nevoie de el.  Că le-a plăcut sau nu.

Demonstrația, la rându-i a fost făcută prin evoluții. Edi Iordănescu, tatăl său,  'nea Puiu și FRF urmăresc posibilii internaționali.

Mai constant și inteligent în joc, NU EXISTĂ ÎNCHIZĂTOR ÎN CAMPIONATUL ROMÂNIEI. 

Din 90 de atingeri ale mingii într-un meci, 85 sunt pase la echipa proprie. 

Habar n-am ce cifre au alții.

La distanțe parcurse, tot Achim are minimum 10,5 km pe meci.

Chiar și când e obosit sau schimbat.

Dacă Nedelcu, Băluță, Șut, Crețu, Marius Marin și Bordeianu pot mult mai puțin, de ce n-ar putea fi convocat și Vlad Achim?

Asta și pentru a restabili ordinea în istoria nedreaptă a selecțiilor la echipa natională.

P.S Achim a fost accidentat deseori. A avut glezna cât nuca de cocos și-a jucat. A avut întinderi și-a jucat. Ce spune asta? Că iubește fotbalul, jocul. Deci e fotbalist.

Alții, la ce-a avut el au stat câte o lună, chiar două.

Contează și caracterul”, a scris Marcel Pușcaș pe contul oficial de Facebook. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!